in

Tužno Awww

STIGLI POKLONI ZA ANU I SRNU Joksimovići objavili sliku iz porodičnog doma

Željko je na društvenim mrežama objavio samo jedan od poklona

Jovana i Željko Joksimović
Fotke printskrin

Željko Joksimović ovih dana uživa u prvim trenucima sa ćerkicama Srnom i Anom koje su došle na svet pre nedelju dana, te se ne odvaja od svoje supruge Jovane Joksimović i sina Koste koji je, kao što je pop pevač nedavno izjavio, fasciniran sestricama.

Željko i Jovana traže dve dadilje za Anu i Srnu, a ovo su uslovi

Kako to obično biva, na adresu doma Joksimovića konstantno pristižu pokloni, budući da svi njihovi prijatelji poštuju to što su novorođenčad još uvek u tom uzrastu kada se ne preporučuju posete.

Jovana i Željko Joksimović
Fotke printskrin

Željko je na društvenim mrežama objavio samo jedan od poklona, u vidu desetak balona roze boje, ali je na spomenutoj fotografiji njegovim pratiocima više pažnje privukao zid dnevne sobe na kom se nalazi mnoštvo fotografija.

pokloni za anu i srnu
printskrin željko joksimović instagram

Ovaj zid je očigledno posvećen velikim dostignućima iz Joksimovićeve karijere, pa je tako moguće videti kadrove iz njegovih najdražih spotova, ali i scene vezane za Evroviziju na kojoj je pevač u dva navrata postigao neverovatne rezultate.

Pročitajte ovde sve tekstove u vezi sa porođajem Jovane Joksimović. Čitajte sve vesti o Jovani Joksimović ili pogledajte kako izgleda Željkova bivša žena ili ćerka Mina.

Najbolje da kliknete na temu Željko Joksimović. Želite da vidite kako izgleda svekrva Jovane Joksimović? Kliknite ovde.

(Piplmetar.rs/Pulsonline)

Loading...