in

Vrh Štaa? Awww

Svađa Nataše Miljković i Ace Informacije zapalila društvene mreže, a voditeljka konačno otkrila o čemu se radi

– Za dve godine, Aco, dve stvari se nisu desile nikad: da uputimo javni poziv Damiru Mikecu i da ostanemo bez gosta – rekla je Nataša Miljković

Nataša Miljković i Aca Stojanović svađa
pritnskrin

Nataša Miljković i Aca Stojanović, na društvenim mrežama poznatiji kao Aca Informacija, imali su verbalni okršaj uživo u programu na RTS. Njihova rasprava podstakla je društvene mreže na debatu.

Sukob je izbio zbog toga što je Aca zaboravio da podseti gosta da dođe na unapred zakazano gostovanje u Natašinu emisiju „Tako stoje stvari“, iako je nekoliko dana pre toga najavljen intervju sa njim. To je Natašu, po svemu sudeći, razbesnelo, te je želela da objasni da je gost otkazao gostovanje.

Ona je za nepojavljivanje gosta optužila Acu, jer je on trebalo da ga dovede u emisiju.

Za dve godine, Aco, dve stvari se nisu desile nikad: da uputimo javni poziv Damiru Mikecu i da ostanemo bez gosta – rekla je Nataša Miljković i dodala:

– Moramo da objasnimo jer je najavljen – nije odustala voditeljka.

Nataša MIljković tako stoje stvari
pritnskrin

– Ne moramo, moraš ti – uzvratio je Aca

– Jel’ dobro objašnjenje to da nisi potvrdio sa njim gostovanje?

– Hoćeš da čuješ moju verziju ili je bolje da ostanemo na tvojoj – rekao je Aca uživo u programu.

Nekoliko dana posle ovog snimka Aca medijima nije želeo da dâ komentar. Nataša je bila raspoložena za razgovor, te je rekla:

– Ne postoji svađa, pobogu. Ne svađam se ni privatno, a pogotovo ne pred kamerama. Pogledajte prethodna Acina gostovanja… Mi se uvek šalimo, ja na njegov račun, on na moj. I naravno da Aca nije kriv za nedolazak gosta. Da je kriv, ne bi bio živ. Ovo je šala.

(Piplmetar.rs)

Loading...