in

Vrh Awww

SVI MUŽEVI NEDE ARNERIĆ Pre sadašnjeg supruga imala je 2 braka, a jedan je posebno šokirao Jugoslaviju

To je onaj sa čuvenim glumcem Radetom Markovićem

Velike ljubavi i veliki životni promašaji plaćaju se iskustvom. Među poznatim ličnostima malo je onih koji su svoje bivše žene i muževe ispratili iz svog života uz poštovanje. Jedna od njih je i glumica Neda Arnerić.

Neda Arnerić je već 35 godina u skladnom braku sa Miloradom Mešterovićem. Pre njega imala je dva braka, sa Dejanom Karaklajićem sa kojim je snimila hit komediju „Ljubavni život Budimira Trajkovića“, ali i sa legendarnim glumcem Radetom Markovićem, koji je bio 32 godine razlike.

– Ah, Rade Marković je i te kako značajan za mene. S njim sam proživela tri divne godine. Sada se začudim koliko je bio stariji od mene, ali među nama je fenomenalno uklapalo. Nisam shvatala zbog čega se svi zgražavaju i hvataju za glavu zbog nas dvoje, na čelu sa mojom mamom. Možete da zamislite – rekla je Neda Arnerić, a o razlici u godinama je objasnila.

– Čak 32 godine je ogromna razlika koju ja nisam osećala. S njim sam naučila da volim ozbiljnu muziku, da čitam pametne pisce, pripremam ulogu za pozorište. Naučila sam da skijam, da igram tenis, šetali smo po planinama, zavolela sam prirodu...Bilo nam je prelepo. I sve dok je Rade bio živ, kada god bismo se sreli, s nostalgijom smo se prisećali tih naših godina. On je imao veliku ulogu u mom životu – ispričala je Neda Arnerić.

Na sledećoj stranici pročitajte ko su još bili muževi Nede Arnerić.

Loading...