in

TOP 5 MODNIH BLOGERKI NA INSTAGRAMU Ako volite modu, njih obavezno pratite

Među mnogobrojnim modnim blogerkama (a sigurno svaka žena, devojka, pa i devojčica može nabrojati par njih) izdvojile su se, prvenstveno po broju pratilaca na društvenoj mreži Instagram

top 5 modnih blogerki na Instagramu
Foto: Printskrin instagram, piplmetar.rs

Era Interneta i informacionih tehnologija donela je mnoštvo mogućnosti za laku zaradu putem Interneta. Mnogi koji su se pitali čime će se baviti u budućnosti i od čega će živeti, odgovor su pronašli – na Internetu!

Blogovanje, koje je nekada bilo ne tako popularan hobi, danas je omogućilo brojnim ljudima širom sveta da pokažu svoje veštine i mogućnosti. Žene, kojima je moda uvek tema broj jedan, ovo posebno raduje, jer sada imaju prilike da rade ono što vole i od toga zarađuju. Kombinovanjem blogovanja i društvenih mreža, čitava priča još više dobija na sjaju. I novcu.

Među mnogobrojnim modnim blogerkama (a sigurno svaka žena, devojka, pa i devojčica može nabrojati par njih) izdvojile su se, prvenstveno po broju pratilaca na društvenoj mreži Instagram, nekoliko njih koje uspevaju da svojim stilom sruše sve modne tabue i održe svoju originalnost.

Ovo je spisak:

top 5 modnih blogerki na Instagramu
Foto: Printskrin instagram, piplmetar.rs

Chiara Ferragni (10,5 miliona pratilaca)


Tridesetogodišnja Italijanka strast za modu nasledila je od majke. 2009. godine pokrenula je blog pod nazivom ‘The Blonde Salad’ i za kratko vreme stekla brojne pratioce. Danas se može pohvaliti saradnjom sa nekim od najpoznatijih modnih kuća, kao što su Dior, Chanel, Louis Vuitton…Osim toga, često krasi naslovnice najpopularnijih svetskih magazina. 2017. godine zauzela je prvo mesto na Forbsovoj listi najuticajnih žena u svetu mode.

Camila Coelho (6.6 mil. pratilaca)

A post shared by Camila Coelho (@camilacoelho) on

‘Super Vaidosa’ naziv je bloga ove prelepe blogerke. Rođena Brazilka još kao mala počela je da se interesuje za tehnike šminkanja i modu. Radila je istovremeno za Dior i osmišljavala venčanice za mlade. Uporedo sa tim bila je stalno aktivna na društvenim mrežama što joj je omogućilo da danas bude rangirana kao druga najmoćnija modna blogerka na Instagramu. Na njenom nalogu mogu se naći korisni saveti vezani za šminkanje i interesantne ideje za svakodnevni outfit.

Aimee Song (4.6 mil. pratilaca)

A post shared by Aimee Song (@songofstyle) on

Ukoliko ste devojka i imate nalog na Instagramu, nikako vam ne može promaći profil ove osobe. Dvadesetpetogodišnja enterijer dizajnerka i modna blogerka vlasnica je bloga ‘Song of Style’. Njen talenat za arhitekturu, koju je i studirala, uspeva da prenese i na svoj celokupni stil. Fotografije na njenom profilu imaju upečatljiv smirujući ton koji odiše perfekcijom. Pored blogovanja, poseduje i liniju nakita pod istim nazivom.

Negin Mirsalehi (4.2 mil. pratilaca)

Na svom You Tube kanalu odnedavno postoje vlogovi ove modne blogerke. Oni su baš onakvi kakva je i Negin sama. Spontana, šarmantna, teško prikrivajući svoj holandski akcenat, u društvu svog dečka, a i menadžera, dostiže sve veći broj fanova. Karakteristična je linija proizvoda za negu kose na bazi meda koju je osmislio njen otac, a ona uspešno plasira. Devojka duge kovrdžave kose svakako zaslužuje mesto među prvih 5 na ovoj listi.

Caroline Receveur (2.3 mil. pratilaca)

Francuska modna blogerka, glumica i TV lice. 2014. lansirala je svoj blog kako bi delila savete vezane za lepotu, negu, putovanja, fitnes.

Ova dinamična mlada žena trenutno je fokusirana na svoje lične projekte, blog i ‘WanderTea’ – najpoznatiji detox čaj u Francuskoj.

A koga vi pratite na Instagramu? Pišite u komentarima.

Pišite za Pipmetar i zaradite, kliknite ovde za više informacija.

(Ivana Milenković)

Ovaj post je kreiran na našoj Piplmetar platformi. Dovoljno je samo da imate Fejsbuk nalog i možete da kreirate sadržaj koji će drugi čitati. DODAJ OVDE

Loading...