in

TVITER MU OVO NEĆE OPROSTITI Amidžić isprozivao narodnjake, onda su usledili brutalni odgovori

– Matiji puštam narodnjake na radiju non-stop, a on kaže: ” Pusti mi, tata, pesme na engleskom”. Ima nade za Srbiju – napisao je Amidžić na Tviteru

Poznato je da su Ognjenovi gosti u njegovoj emisiji "Amidži šou" koja se emituje utorkom na TV Pink najčešće baš pevači narodne muzike, a da li će neko od njih odreagovati na ovo ostaje da vidimo.
Pink.me foto printskrin

Objava Ognjena Amidžića na Tviteru izazvala je različite reakcije, budući da je voditelj prozvao sve one koji najčešće gostuju u njegovoj emisiji „Amidži šou“, a koji se bave narodnom muzikom.

Radi se o tome da je Ognjen podelio jednu situaciju sa sinom Matijom, a u kojem su glavna tema pevači narodne muzike.

– Matiji puštam narodnjake na radiju non-stop, a on kaže: “ Pusti mi, tata, pesme na engleskom“. Ima nade za Srbiju – napisao je Amidžić na Tviteru.

ognjen amidžić o narodnjacima

Komentari su bili uglavnom tipa „zašto ih dovodiš u emisiju“, „samo još da su „Vidovdan“ i slične pesme nastale na engleskom“, i tako dalje.

Poznato je da su Ognjenovi gosti u njegovoj emisiji „Amidži šou“ koja se emituje utorkom na TV Pink najčešće baš pevači narodne muzike, a da li će neko od njih odreagovati na ovo ostaje da vidimo.

Šta vi kažete?

(Piplmetar.rs/Telegraf)

Loading...