in

Ultimativni vodič za oblačenje ako imate višak kilograma

Uske haljinice od trikotažnih materijala potpuni su hit ove godine. Problem sa ovako uskim haljinama (i od ovog materijala), je što otkriva i najmanju nepravilnost na vašem telu

Svima nam se desi da nabacimo koje kilo viška s vremena na vreme… Evo nekoliko saveta šta da nikako ne nosite dok imate višak, kako ga ne bi još više isticali.

Pokazaćemo vam nekoliko modernih stilova odevanja koje ćete prilagoditi svojoj figuri.

Uske haljinice od trikotažnih materijala potpuni su hit ove godine. Problem sa ovako uskim haljinama (i od ovog materijala), je što otkriva i najmanju nepravilnost na vašem telu.

Umesto tako uske haljine, probajte sa sličnim modelima.

Ovaj model ima teksturu u delu ispod grudi, pa ukoliko imate viška na stomaku odlično će ga prekriti. S obzirom da je haljina „sečena“ u struku, daće akcenat na struk a sakriti višak.

I ovaj model haljine je već godinama unazad ultra popularan. Viđamo ga svuda: od Crvenog tepiha, do vernih kopija u buticima. Ali, ako imate „viška“, ovaj model nije za vas.

Ova haljina je potpuno ravnog kroja, nema nikakav oblik, i iskreni da budemo: najbolje stoji manekenski građenim devojkama.

Umesto takvog modela, gledajte da haljina koju nosite ističe struk i vežite košulju oko struka, ili elastičnu maramu npr. (zavisi od prilike gde je nosite).

Za hladnije dane birajte ovakve mantile:

Ovo je mantil koji je idealan osobama sa oblinama, jer ističe najbolje a skriva višak.

Nemojte nositi uzane majice. Umesto njih, nabavite nešto ovako:

Majicu (ili bluzu) koja je malkice duža i koja nije tik uz telo.

Ovakva haljina, sa nekoliko slojeva i sa jakim kontrastima – koja vizuelno sužava, idealna je za punije. Takođe birajte pravi materijal: šifon recimo. Bitno je da vam u njoj bude udobno, da vas ništa ne steže, a da pri tom izgleda kao da je sve na svom mestu.

U svakom slučaju, i ako te nabacili koje kilo viška, ništa nije strašno… Rešenja kao što vidite ima da bi ste se osećali sjajno, dok ne dođe vreme da krenete na dijetu ili u teretanu…

Treba samo pažljivo birati i ne pratiti slepo baš svaki trend.

Slažete se?

Pratite nas na Instagramu.

(Jasmina R.)

Loading...