London „poljuljao“ stanje u TSC-u

od strane | sep 17, 2023 | Sport, Uncategorized | 0 Komentara

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je da njegova ekipa, zbog dobrih igara na početku prvenstva i predstojećeg meča sa Vest Hemom, ne sme da se opusti pred superligašku utakmicu protiv Železničara.

„Posle pauze koju smo imali i dobre serije u prethodnim kolima čeka nas nova izazovna utakmica. Igračima sam rekao da sav fokus treba da im bude samo na ovoj utakmici. Ako ne budemo kakvi treba protiv Železničara, bolje da ne idemo u London i ne igramo protiv Vest Hema“, rekao je Lazetić, prenosi klub.

Fudbaleri TSC sutra dočekuju ekipu Železničara iz Pančeva, u utakmici sedmog kola Super lige Srbije.

TSC trenutno zauzima prvo mesto na tabeli sa 16 bodova, odnosno ima bod više od Crvene zvezde, dok je Železničar na 14. poziciji sa četiri boda.

Posle ove utakmice u Bačkoj Topoli, TSC putuje u London na gostovanje Vest Hemu na startu takmičenja u Ligi Evropa. Lazetić je nezadovoljan time što igrači razmišljaju o Vest Hemu, pre Železničara.

„To što su nam neki mediji već upisali tri boda ili se samo priča o utakmici u Londonu, nešto je što mi se ne dopada. To sam video i kod svojih igrača, prvi put na treninzima fokus nije onakav kakav želim. Prvo igramo sa

Opširnije

Izvor: Sportske NET