in

Veliki ili stari džemper nosite kao da je iz butika… upravo kupljen

Možete ga kombinovati sa suknjom i čizmama

Stigla nam je jesen, zima samo što nije, a iz ormara smo odavno izvadili džempere i rolke. Iskoristite stare stvari kao nove.

Ne sumnjamo da svaka od vas ima bar jedan ovesrize džemper u ormaru – a ako nemate pozajmite od nekog vama bliskog muškarca (bilo da je momak, brat ili tata), i pogledajte kako možete ovaj moderan džemper nositi na nekoliko načina i biti sa stilom obučeni istovremeno:

Ukombinujte ga sa suknjom i čizmama:

Kapa i iscepane farmerice su dovoljni da izgledu da poseban šmek:

Ili ovako:

Možete ga upasati u farmerice ili pantalone, a ceo izgled „začiniti“ popularnom choker ogrlicom:

เสื้อไหมพรม Over Size คอวี แต่งแถบริ้ว ตัดรอยขาดตามแบบ ดูชิคๆไปอีก สาวอวบใส่ได้ ขนาด ➡️ อกถึง 50" ➡️เสื้อยาว 22" ➡️วงแขน 20"-22" มี 2สี :: น้ำเงิน/ ส้ม 150฿ ?ลทบ.30฿,EMS.50฿ ชุดต่อไป+10฿ ‼️แนะนำลูกค้าให้เลือกจัดส่งแบบEMSนะคะ ช่วงนี้ส่งลงทะเบียนของหายบ่อยมากค่ะ? #เสื้อผ้าแฟชั่น #เสื้อผ้าราคาถูก #เสื้อไหมพรม #เสื้อไหมพรมเกาหลี #เสื้อไหมพรมสไตล์เกาหลี #เสื้อแต่งขาด #เสื้อแฟชั่นเกาหลี #เสื้อผ้าสาวอวบ #เสื้อน่ารัก #ชุดเที่ยว #ชุดลำลอง #ชุดชิคๆ #ชุดชิวๆ #oversize

A post shared by ?เสื้อผ้าแฟชั่น ถูกสุดในไอจี (@fashion_aunyong) on

Kombinacija je bezbroj. Samo pustite mašti na volju i džemper za koji ste mislili da vam je ili prevelik, ili muški, ili ne tako moderan – dobiće potpuno drugu dimenziju sa malim izmenama i detaljima.

Uvek se može obući moderno! Pratite naše tekstove ŠTA DA OBUČEM KAD NEMAM ŠTA DA OBUČEM i nađite inspiraciju.

(Jasmina R.)

Loading...