Anđušić otkrio neverovatnu anegdotu u vezi sa reprezentacijom Srbije: „Sanjao sam kao dete debi za Orlove“

od strane | jun 10, 2024 | Vesti | 0 Komentara


 ≫ 

S. G.
L. I.

„Cela ta priča je da deci usadimo da stvarno veruju u svoje snove“

Košarkaš Partizana Danilo Anđušić održao je konferenciju povodom održavanja letnjeg košarkaškog kampa „Danilo Anđušić“, jedinstvenog na našim prostorima koji ima za cilj da pomogne razvoju mladih talenata.

Među gostima su bili proslavljeni košarkaši Sonja Vasić i Nemanja Nedović, a bek Partizana je pored priče o samom kampu prisutnima otkrio i zanimljivu anegdotu koja se tiče reprezentacije Srbije.

– Imam tu sreću da dosta snova koje sam sanjao da su mi se ispunili. Jedan od snova kada sam počeo da treniram to je da igram za reprezentaciju Srbije. To mi se ispunilo, ali ispričaću jednu anegdotu, tu su i moji roditelji koji to mogu da potvrde gde sam imao 11-12 godina, sedeli smo svi u sobi i tad su već počeli da pričaju da sam talentovan i imam talenta. Svi smo zajedno sedeli i pričali, bilo je neko prvenstvo i gledali smo utakmicu. Ja sam rekao mojima „ljudi, 2012. godine ja ću debitovati za Srbiju na Olimpijskim igrama“. Doduše, nismo se plasirali na Olimpijske igre, a moj debi je bio 2012. godine, što je stvarno neverovatno. Iz tog razloga želim da poručim svoj deci da veruju u snove, da neke stvari iako se čine nedostižnim mogu da se dostignu. Alen Ajverson je bio jedan od mojih idola, i moj san je bio da zaigram protiv njega. Desila se situacija gde je potpisao za Bešiktaš, ja sam bio u Hemofarmu imao 18 godina i zaigrao protiv njega, što je neverovatno. Tražio sam sliku celu noć. Cela ta priča je da deci usadimo da stvarno veruju u svoje snove i da veruju da mogu da dostignu stvari čak i kad ne ide – rekao je Danilo Anđušić.

(Telegraf.rs)

Video: Ambasador Francuske u Beogradu Pjer Košar priredio prijem za košarkašice Srbije

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381
64 8939257
(WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja
pogledajte uputstva na stranici Uslovi
korišćenja
.

Najnovije iz rubrike Sport

Evroliga

Opširnije

Izvor: Telegraf.rs