El Čapova žena izašla iz zatvora i odmah otišla u noćni provod

od strane | sep 18, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Ema Koronel Aispuro puštena je na slobodu prošle sedmice nakon što je provela dve godine u zatvoru jer je učestvovala u krijumčarenju droge

Foto: Tanjug/AP

Supruga narkobosa El Čapa, Ema Koronel Aispuro, puštena je iz zatvora nakon dve godine. Izašla je prevremeno, a već nekoliko dana nakon izlaska iz zatvora viđena je na zabavi svoje advokatice Marijel Kolon Miro, piše TMZ.

El Čapova supruga, čini se, želi da nadoknadi s prijateljima vreme izgubljeno dok je bila u zatvoru, pa je uživala u privatnom VIP delu noćnog kluba, okružena jakim obezbeđenjem. Tamošnji mediji pišu da je većinu vremena provela sama, a njeni snimci iz noćnog provoda proširili su se društvenim mrežama.

@jalma.r ♬ original sound – Daily Edits

Ema Koronel Aispuro puštena je na slobodu prošle sedmice nakon što je provela dve godine u zatvoru jer je učestvovala u krijumčarenju droge. Ima 33 godine, a u braku sa 66-godišnjim El Čapom je od svoje 18. godine. Upoznali su se kada je njoj bilo 17 godina, a njemu gotovo 50, na zabavi koju je organizovao njezin otac.

Koronel je još kao devojčica učestvovala na takmičenjima lepote. Godine 2006. je i pobedila na takmičenju za mis grada Kanelasa u meksičkoj saveznoj državi Durango. Američke vlasti smatraju da se ona već tada bavila preprodajom narkotika, objavio je jednom prilikom „Deutsche Welle“.

(Telegraf.rs)

Opširnije

Izvor: Telegraf.rs