Urnebesna izjava Jokića na pitanje šta mu znači ulazak u NBA istoriju

od strane | jun 8, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Jednom rečenicom je „završio sav posao“

Printskrin: Twitter/ESPN

Odigrao je Nikola Jokić još jednu maestralnu partiju u NBA ligi, ovoga puta je vodio Denver do ribrejka protiv Majamija u trećoj utakmici finala!

Međutim, ta treća utakmica protiv Majamija umnogome se razlikuje od drugih zato što je Srbin postao prvi košarkaš koji je ikada u finalima ostvario učinak od najmanje 30 poena, 20 skokova i 10 asistencija.

Naravno da je jedno od pitanja na kraju meča bilo vezano za to, a Jokić je sa parketa još jednom pokazao da ga statistika ne interesuje. Dakle, na pitanje „šta mu znači taj učinak“, Jokić je bio kratak i jasan:

Da budem iskren, ne znači mi ništa – poručio je Srbin koji je takođe dodao da je najvažnije bilo da vrate brejk, te je pohvalio Džamala Mareja koji je takođe ostvario tripl-dabl.

„To be honest, not much.“Nikola Jokic on his 30-20-10 performance in Game 3 and whether it means anything to him 😅pic.twitter.com/wXBl6JPd9E— ClutchPoints (@ClutchPointsApp) June 8, 2023

(Telegraf.rs)

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije

Izvor: Telegraf.rs