in

Tužno Vrh

Voditeljka Parova Jovana Jeremić ulazi u politiku, biće desna ruka Ivici Dačiću

Posebno mi je drago što sam izabrana apsolutnom većinom Saveta i trudiću se da opravdam poverenje svih koji su glasali za mene – rekla je Jovana

Jovana Jeremić ušla u politiku
Foto Tanjug/Filip Krajinović, jjinstagram printskrin

Jedna od srpskih voditeljki koja je relativno kratko na malim ekranima, izabrana je pre nekoliko dana za člana Saveta za spoljnu politiku, međunarodne odnose i regionalnu saradnju Socijalističke partije Srbije!

Reč je o voditeljki rijalitija „Parovi“ Jovani Jeremić, koja kaže da je izabrana apsolutnom većinom Saveta i da joj je drago što će analizirati rad ministra spoljnih poslova Ivice Dačića.

– Posebno mi je drago što sam izabrana apsolutnom većinom Saveta i trudiću se da opravdam poverenje svih koji su glasali za mene. Drago mi je što ću zajedno s ostalim članovima analizirati rad našeg ministra spoljnih poslova Ivice Dačića, ali i spoljnopolitičke odluke raznih zemalja koje se odnose na našu zemlju. Već smo komentarisali odluku Surinama da povuče priznanje nezavisnosti Kosova. Koliko god izgledalo smešno što je ova mala država stala na stranu Srbije, bilo je zaista teško da se to i ostvari. Zbog toga treba odati priznanje Ivici Dačiću, jer se radi o malom koraku velikog majstora – kaže Jovana.

JOVANA JEREMIĆ Đak generacije, diplomirana pravnica, zakopčana provincijalka i sočna voditeljka Parova

Inače, Jovana je već neko vreme u vezi sa Vojislavom Miloševićem, funkcionerom Srpske napredne stranke iz Pirota.

jovana jeremić i dečko
instagram foto

– Moj verenik Vojislav dosta mi pomaže da se spremim za novu funkciju. Mi smo prošlog vikenda uz kafu obnovili čitavu istoriju 20. veka! Jer kako da držim govore ako ne znam zašto je počeo Prvi svetski rat?! Jednostavno, u budućnost ne može da se ide, ako se ne poznaje prošlost. On dosta radi sa mnom, što mi je dragoceno, a sudbina će odrediti gde ću završiti u politici. Još sam ja zelena, politika je beskrupulozna borba i treba učiti od najboljih, a ja sam spremna da budem vrhunski učenik – priča Jeremićeva.

Jovana Jeremić

– Svima onima koji sumnjaju u mene i koji me ne shvataju ozbiljno poručila bih da u životu ne treba da imaju predrasude i da ja obožavam zvuk razbijanja predrasuda! Kada malo bolje razmislim, ja želim da predrasude prema meni postoje. Treba samo da pogledamo na svetski nivo i vidimo Donalda Trampa koji je učestvovao u dva rijalitija. On je najbolje moguće iskoristio rijaliti, jer su ga ljudi dobro upoznali. Vidite gde je danas – zaključuje Jovana.

KIPI I PRELIVA Kako Jovana Jeremić stvarno izgleda bez filtera i fotošopa

LUTKO, JESI LI TO TI? Šok transformacije voditeljke „Parova“ Jovane Jeremić

(Piplmetar.rs/Telegraf)

Loading...