in

haha Tužno

„VOLIM JESEN JER DOĐE STRIKO S BRODA SVAKI PUT S NOVOM STRINOM, A POSLE IH JEDVA IZBACIMO IZ KUĆE“ Pismeni zadatak učenika šestog razreda koji je pročitao ceo REGION

Foto: Lična arhiva

Pismeni zadatak sa temom „Jesen na Cetinju“ učenika šestog razreda proširio se društvenim mrežama.

“TREBA DA POŠTUJETE LJUDSKA PRAVA”: Pismeni zadatak ĐAKA PETAKA uzdrmao srpsko školstvo

Njegov pismeni zadatak vam prenosimo u celosti.

“Počela je jesen u našem gradu. Umrlo je više ljudi, kao i u svakoj jeseni. Meni ih je žâ, ali Živku Orlandiju baš i nije. On često kaže da tako mora i treba. Ali, kad mu je brata majka gađala među rogove, nije tako mislio.

Domaćice spremaju zimnicu. Ja sam srećan. Grad je pun lišća, a tata kaže da bi smećari trebali da idu u ku*ac jer evo već treća jesen kako ništa ne čine. Od ove jeseni nam strašno fali struje u kuću, pa mama kaže za elektrodistributere da su to jedna go*na, a nije mislila na taj način kad nam je kuća bila puna struje.

Printskrin: YT/TV Bečej
Printskrin: YT/TV Bečej

NEVEROVATNO: Kako je srpska konjica krenula u Prvi balkanski rat 1912. (VIDEO)

Ove jeseni i ja sam kao i mnogi drugi drugovi smo se zaljubili u istu curu. To je ona mala od tatinog pašenoga – Vera. Ja je zovem Vjera jer me stid da se odvajam od društva.

I ove jeseni ptice su pošle prema jugu. Rode, vrpci i slavuji su ostali. Meni ih je žâ jer su one male i nezaštićene, pa bi ih mnogi mangupi mogli ubiti namrtvo. Đed kaže da su one ptičiji proletarijat, a nije tako mislio kad nam se roda posrala na “fiću”, pa je fata do špadijerskog vrha. Đed je tada slomio nogu, a tu rodu je ubio ujak Vlado dva dana poslije golijem rukama.

IZABRANA NAJLEPŠA REČENICA U JAPANU: Liči na Del Bojovu, a nije ta!

On kaže da se branila ka čovjek. Meni je bilo ža, a ža mi je i đeda koji je slomio nogu. Ali mi je žalije na rodu jer je đed živ, a roda ne. A mislim da bi rodi bilo milije da je ujak Vlado slomio nogu a da je ona ubila đeda pod špadijerski vrh. Mada bi meni bilo mrznije.

Printskrin: Youtube/SBTV - BrodPortal
Printskrin: Youtube/SBTV – BrodPortal

Ja isto mislim da bi najbolje bilo da se ujak Vlado posra đedu na “fiću” i da ga je đed ubio sjekirom, ka što je htio babu jedan put, a da se roda nemiješa. To je radi toga što me je ujak Vlado (rak ga izijo) šlepio u glavu kad sam prnuo pred direktorom “Oboda” pa ga je bilo stid od mene. Od kad je ubio rodu još mi je mrzniji.

U RAJU NEMA SEKSA: Izjava KATOLIČKIH SVEŠTENIKA će vas šokirati!

Brat od tetke mi Vojo je ka svake jeseni kupio petarde kod Paljevića u Donje Polje. Oni nemaju para za ljeb pa prodaju petarde. Meni ih je ža. Baba kaže da su dobri ljudi, a nije tako mislila kad su joj zapalili garažu đe je đed i njegovi penzioneri igra fricik u pare.

Printskrin: Youtube/Zagarantovano Zajebavanje
Printskrin: Youtube/Zagarantovano Zajebavanje

Jesen mi je još draga radi strika Želja što dolazi sa broda. On je bogat čovjek i dosta je zgodan. Svaki put s broda dovede novu strinu, pa ode na brod… Poslije ih mi teško izbacimo iz kuće. Nešo kaže da te žene šiljemo kod njega jer mu ih je ža da se svade s majkom po vas dan. A nije tako mislio kad su mu na kocku u pećinu pošle tri plate pa je ijo u našu kuću.

Printskin: Youtubemaxdamage00
Printskin: Youtubemaxdamage00

Ne znam što bi još pisa od jeseni. Još sem da je volim i njeni plodovi nama đacima daju vitamine da bismo postali jaki.

Napišite nam u komentarima šta mislite o ovom pismenom zadatku?

(Piplmetar.rs)

Loading...