in

Vujadin je upravo ispričao najjaču foru na svetu, a tiče se Mirke i trudnoće

– Jedna od mojih šala je da koristim zaštitu dok Mirki šaljem poruke – Vujadin je počeo da priča na ovu temu

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić
Fotke printskrin, montaža piplmetar.rs

Da su Mirka Vasiljević i Vujadin Savić jedan od najsimpatičnijih parova na našoj javnoj sceni, potvrđuje i činjenica da se jako često piše o njima i često gostuju u raznim emisijama.

Ovog puta nam Vujadin Savić otkrtiva koliko dece planiraju da imaju on i Mirka:

– Jedna od mojih šala je da koristim zaštitu dok Mirki šaljem poruke – Vujadin je počeo da priča na ovu temu, pa nastavio:

– To je moja šala obzirom da smo jako brzo dobili troje dece i verujem da ćemo proširiti porodicu još više. Nemamo granicu. Verujem da ćemo imati i četvrto dete, a sad, da li ćemo porodicu proširiti i posle toga videćemo. Ima dosta šala koje ljudi prave i meni su sve simpatične. Mirka se ne ljuti, mislim da su sve to dobronamerne šale. 

Za kraj je poručio:

– Nema ništa lepše nego imati decu i raditi na natalitetu – dodaje Vujadin.

Pogledajte ceo intervju:

Naša glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić, iako jako mladi, već imaju troje dece. Verujemo da su mnogima inspiracija za podsticaj nataliteta, a njihove šale nas uvek nasmeju, kao i ona kad se Vujadin slikao pored uložaka i tampona u prodavnici i pored slike napisao: savicvujadinMirkin komentar : “ Vujadine, da li ću vise ikada ovo koristiti? hahahha… NEĆEŠ.

Mirkin komentar : " Vujadine, da li cu vise ikada ovo koristiti" ??? hahahha… NECES!?????

A post shared by 'savicvujadin' (@savicvujadin) on

Pa šta drugo da im poželimo sem da opet prošire porodicu i da se vole, jer ljubav je najvažnija…

Zar ne?

(Jasmina R.)

Ovaj post je kreiran na našoj Piplmetar platformi. Dovoljno je samo da imate Fejsbuk nalog i možete da kreirate sadržaj koji će drugi čitati. DODAJ OVDE

Loading...