in

Zavrteće vam se u glavi zbog cifre koju je Nataša Bekvalac odbila za doček

– Ona je doskoro bila izuzetno aktivna trudnica, nastupala je i putovala je često, ali sad je odlučila da promeni tempo – kaže izvor

kurir

Nataša Bekvalac (37) ostala je bez 25.000 evra jer je otkazala nastup za doček Nove godine u Zaječaru, saznaje Kurir. Pevačica, koja je u šestom mesecu trudnoće, odlučila je da najluđu provede s ćerkom Hanom (11), mužem Lukom Lazukićem (40) i prijateljima, i to kod kuće!

– Nata je novogodišnji nastup ugovorila pre nego što je saznala da je u drugom stanju. Iako je dobila odličnu ponudu, koja se maltene ne odbija, ona i njen suprug su odlučili da zarad njihove ćerkice, koja bi trebalo da stigne na svet u martu sledeće godine, najbolje da ne radi – kaže naš izvor i dodaje:

Nataša Bekvalac
Foto Printskrin

– Ona je doskoro bila izuzetno aktivna trudnica, nastupala je i putovala je često, ali sad je odlučila da promeni tempo. Iako se odlično oseća, ona je rešila da se trudnoći posveti u potpunosti. Vetar u leđa joj, naravno, daju Lukina ljubav i pažnja, jer je on od početka veze drži kao malo vode na dlanu, – kaže naš izvor blizak porodici Bekvalac.

On kaže da pevačica i dalje želi da se porodi u Austriji, ali ne isključuje ni porodilište u Beogradu kao opciju.

Nataša Bekvalac
Instagram foto

– Nataša i Luka su se dogovorili da porođaj bude u Beču, jer tamo radi tim lekara koji vodi njenu trudnoću. S obzirom na to da je dolazak deteta na svet nekad teško planirati, pevačica je ostavila otvorenu opciju i za porođaj u Beogradu. Zasad joj je najvažnije da poslednje mesece izgura kako treba, budući da dolazi hladan period – priča naš izvor.

Nataša Bekvalac
Printskrin Youtube

Pevačica nije odgovarala na naše pozive, ali iz njene pres službe kratko su poručili:

– Nataša se povukla iz javnosti, tako da neće davati izjave ni na koju temu.

Printskrin: Youtube

Podsetimo, Luka i Nata uplovili su u vezu nakon što je ona okončala drugi brak s direktorom Pionirskog grada Ljubom Jovanovićem. Ona uveliko oprema stan na Dedinju za dolazak bebe, pa je tako nedavno renovirala sobu. Pevačica je suprugu predložila da devojčicu nazovu po njenoj baki Dragici, koju je mnogo volela. Luki se ta ideja izuzetno dopala, kao i njenoj ćerki Hani.

(Kurir.rs)

Loading...