in

haha

ŽIVA BARBIKA Dala 35.000 evra za operacije, ima 50.000 pratilaca i tvrdi da izgleda prirodno

Međutim, ističe da je njen tanak struk potpuno prirodan

živa barbika iz poljske
instagram/anela barbi foto

Glamorozna devojka iz Poljske, koja radi kao arhitekta, tvrdi da je upravo ona „prava živa Barbika“. Anela An iz Poznana, zapadnog dela Poljske, kaže da je njen san da što više liči na ovu plastičnu lutku, prenosi Dejli Mejl.

Ova 25-godišnjakinja kaže za sebe da je prva živa Barbika u Poljskoj, ali da nije oduvek težila ka tome.

Posle operacije na nosu, Anela je priznala da nije mogla da se zaustavi, pa je platila oko 33.500 evra za povećanje usana i grudi.

Međutim, ističe da je njen tanak struk potpuno prirodan.

Prirodno, postala je zvezda medija u rodnoj Poljskoj, a odatle se priča o njoj raširila po svetu. Na Instagramu je prati preko 40.000 ljudi.

– Svako ima neki kompleks, a ako imamo priliku da to sredimo, zašto ne bismo? – pita Anela u jednom gostovanju.

– Tako je i mene mučio nos, pa sam ga sredila. Onda sam se setila da bih mogla i grudi, rekla sebi „zašto da ne?“ i tako je sve krenulo – kaže Anela, koja tvrdi da je po zanimanju arhitekta i da se time i bavi, a da joj je Instagram samo zabava.

Isticala je u svojim gostovanjima i da joj popularnost nije cilj, da ne sanja o tome da postane Plejboj zečica i da samo želi da radi na svojoj karijeri arhitekte.

Ljudi joj ne veruju ni reč, ali je zato redovno prate na Instagramu. A šta će dalje uraditi sa svojim planovima, verovatno će Instagram prvi i pokazati.

(Piplmetar.rs / Dailymail / Telegraf)

Loading...