20 oblika grantova na raspolaganju

od strane | sep 22, 2022 | Biznis | 0 Komentara

Grantovi ili Donacije su specifični izvori finansiranja, najčešće raspisani od strane Međunarodnih organizacija, Državnih institucija, Korporacija, Fondova, Trust-ova ili imućnih pojedinaca, namenjenih pre svega preduzećima, nevladinim organizacijama, lokalnim samoupravama, fakultetima i školama, opštinama, bolnicama, mesnim zajednicama, udruženjima građana i svim drugim institucijama, odnosno pravnim i fizičkim licima kojima je potreban dodatni izvor finansiranja i koje je oglašavač granta (donator), u samom konkursu, naveo kao potencijalne korisnike sredstava iz predmetnog granta.

Svake godine se na prostoru Slovenije, Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore, objavi veliki broj grantova u vrednosti od preko 20 milijardi evra.

Postoji umereno nekoliko gomila vrsta grantova koji su dostupni u zavisnosti od toga šta tražite. Program grantova ponovo može da obezbedi finansiranje vaše trgovine, analize ili obrazovanja. Navedeni ovde, ubrzavamo preko liste od 20 vrsta grantova koji su danas dostupni vašoj organizaciji.

Šta su industrijski grantovi i kako funkcionišu u proizvodnji?

Grant za trgovinu je finansijska nagrada koja se daje trgovi da bi se ona ponovo razvila, pojavila ili jednostavno počela da se spase. Oni su široko kategorizovani kao nadležni i najdublji, zbog čega su grantovi od strane nadležnih organa izuzetno mali, ali su i dodatno složeni za proizvodnju. jer veličina grantova ne može, mora se mirno otplatiti. Štaviše, bez prestanka postoje minimalni uslovi u pogledu kreditnog rejtinga ili finansijske prošlosti, a prijavljivanje za primenjene grantove nema uticaj na vaš FICO rejting.

Koja su 4 osnovna oblika industrijskih grantova?

Vlasnici industrijskih stanova uvek traže sredstva. Postoji umereno nekoliko dostupnih vrsta grantova koji nude korporacijama sredstva koja su im potrebna, jer su sledeći:

Federalni grantovi. Kompanije mogu da spasu grantove saveznih vlasti od američkih vlasti. Vlasti daju ove vrste grantova za promociju jedinstvenih korporacija i poslova, opet analizu i šablone, i opet se korporacije šire na jedinstvena tržišta.
Potvrdni grantovi. Ovo su grantovi koje vlade obaveštavaju korporacijama koje rade u okviru njihovih nadležnosti. Potrebe i količina raspoloživog finansiranja variraju u zavisnosti od toga, ali ove vrste grantova su najneprekidnije dostupne korporacijama sa troškovima isporuka, uvođenjem posla i proširenjem.

Lokalni grantovi. Lokalne samouprave takođe nude grantove korporacijama, najčešće u smislu izmišljanja poreskih olakšica ili zajmova niskog radoznalosti. Ove vrste grantova su najčešće dostupne korporacijama koje bi povećavale jedinstvena radna mesta ili investirale u okolinu.
Grantovi kompanije. Neke okrugle korporacije nude grantove malim korporacijama. Ove vrste grantova su najčešće dostupne korporacijama koje bi bile sastavljene sa ciljevima kompanija, podsećajući na promociju opsega ili ekološke održivosti.

20 različitih aplikacija za grantove

Izvori finansiranja vlasti i mogućnosti grantova dolaze za sve kvalifikovane entitete i kompanije svih veličina iz saveza , recite i lokalne samouprave da pokrenu nefederalne entitete. Potrebe za ispunjavanje uslova i prava upotrebe mogu se razlikovati od programa do programa. Hajde da zaronimo u našu listu i proverimo koji je grant za vas prikladan:

Finansiranje grantova federalnih vlasti

Savezne vlasti pružaju niz programa grantova za korporacije. Federalni grantovi stižu od nekoliko saveznih kompanija, zajedno sa Odeljenjem za trgovinu, Odeljenjem za energetiku i malom industrijskom upravi.

Sredstva grantova federalnih kompanija mogu veoma dodatno biti zastarela za veliku vrstu funkcije, zajedno sa analizom i šablonom , oglašavanje i marketing i marketing, i timski koučing. Hajde da opljačkamo pogled na neke:

1. SBIR i STTR

Ako želite da finansirate i dobijete program jedinstvenog brenda, ipak su vam ponovo potrebna finansijska sredstva u pronalasku granta za planiranje za početnu analizu, zatim inicijative SBIR i STTR bilo bi za tebe. Sa druge strane, služite da razjasnite potrebu za ovim sistemom koji pokušavate da dobijete kada se javljate.

2 . Zamenite pomoć prilaganju za kompanije

The Program pomoći pri prilagođavanju zamene kompanijama pruža finansijsku pomoć korporacijama koje su imale negativan problem sa uvozom. Finansiranje može dodatno da bude zastarelo za niz funkcija, zajedno sa renoviranjem izgradnje, oglašavanjem i marketingom i marketingom i obukom.

3. MBDA

The MBDA program pruža finansijsku i tehničku pomoć korporacijama u manjem vlasništvu. Program je dizajniran da ponovo korporacije razvijaju i sastavljaju poslove.

4. SUD Startup Grief

The SUD Startup Grief je grant koji predstavlja sredstva za korporacije koje bi se angažovale na rešenjima nacionalne krize sa opioidima. Cilj ovog sistema je da pomogne preduzetništvu i inovacijama u borbi protiv zavisnosti.

5. Ruralna energija za američki program

Ruralna energija za američki program pruža finansijsku pomoć korporacijama i poljoprivrednicima koji bi bili angažovani na inicijativama za smanjenje potrošnje energije. Finansiranje bi verovatno dodatno moglo biti zastarelo za niz funkcija, zajedno sa nadogradnjom energetske efikasnosti, inicijativama za obnavljanje energije i analizom izvodljivosti.

6 . Pass-Through grantovi

Grantovi koji se prenose omogućavaju organizacijama da primaju finansijska sredstva direktno od tela koje dodaje grantove, bez potrebe da se koristi posrednik. Ova struktura finansiranja za prolaz kroz fabriku omogućava organizaciju da izbegne bilo kakvu birokratsku birokratiju i dobiju svoja sredstva dodatno kao blic.

7. Prirodni korisni resursi Programi pomoći u prodaji

The Program pomoći pri prodaji prirodnih resursa omogućava finansiranje korporacija koje bi bile angažovane na inicijativama da utiču na čiste izvore, koji se podsećaju na drvo, minerale i nafte i gasa. Finansiranje može dodatno da bude zastarelo za niz funkcija, zajedno sa analizom izvodljivosti, planiranjem misija i oglašavanjem i marketingom i marketingom.

Lokalne prijave za grantove

Afirmirajte i lokalne samouprave obezbeđuju finansiranje korporacije putem različitih vrsta grantova. Evo par:

8. Sistemski grantovi

Ovi grantovi su neagresivni. Sistemski grantovi dolaze iz faze federalnih, reci i lokalnih vlasti i daju se unapred sigurnim primaocima. Svi kandidati koji imaju radoznalost u ovim grantovima služe da ispune minimalne cenzusne kriterijume da bi se kvalifikovali. Kada se javljate, proučite oglas o finansiranju da biste znali za koju vrstu granta se javljate kako biste mogli biti spremni da nastavite u skladu sa tim. Program podsticaja kompanijama i proizvodima za ishranu je primer takvog granta.

9. Istraživački grantovi

Kada se traži finansiranje grantova lokalnih samouprava, ključno je imati na umu režijske troškove koji bi bili najveći neprekidno povezan sa ovim grantovima. Mnoge inicijative za analizu koje su uspešno povezane mogu verovatno dodatno imati razrađeno vreme za obezbeđenje finansiranja koje se može pripisati njihovim visokim režijskim troškovima.

Nefederalni entiteti

Tamo je umereno nekoliko programa opremljenih od strane nefederalnih entiteta koji nude grant sredstva korporacijama. Ovi programi ponovo obezbeđuju finansije i pomažu u ispunjavanju niza trgovačkih potreba, od isporuke u Sjedinjenim Državama do proširenja. Hajde da bacimo pogled na neke ispod:

10. Nav Industrial Grant Contest

The Nav Industrial Grant Contest je ogromna prilika za male korporacije. Tromesečno takmičenje daje 10.000 dolara zaokružene nagrade i 5.000 dolara drugoplasirane nagrade.

11. Visa Svi izvlačenja u kojima se putem Inicijativa za nevolju

Visa Sve izvlačenja u kojima je preko Inicijativa za volju svetski program grantova koji se menja u jednom kada je prvi put pokrenut u SAD 2015. Do sada je 8.500 startapova učestvovalo u ovom sistemu i zajedno su prikupili više od 16 miliona dolara u grantovima. Izvlačenje Visa All u kojem se putem Inicijativa za nevolje dobijaju nagradu u vrednosti od preko 500.000 dolara, a generalni pobednik dobija 100.000 dolara.

12. Thought Cafe Small Industrial Grant Funding

Ako ste preduzetnica koja treba da izvrši zanat ili ga već poseduje, Thought Cafe Finansiranje malih industrijskih grantova bilo bi za tebe . Stižu grantovi od 1.000 dolara, a po tri finalista dobijaju po 500 dolara za promociju kreditnog rejtinga.

13. Nacionalna afilijacija za samozaposlene (NASE) razvojni grantovi

Nacionalna afilijacija za samozaposlene (NASE) je neprofitna organizacija koja daje grantove za razvoj svojim članovima. Ovi grantovi mogu dodatno biti do 4.000 dolara, a funkcije se pregledavaju kvartalno u skladu sa rasporedom veb stranica NASE. Da bi imali pravo na grant, članovi moraju biti miroljubivi u lepom položaju. NASE je dodelila skoro 1.000.000 dolara grantova od 2006.

14. FedEk Pojačajte takmičenje za male industrijske grantove

FedEk Make stronger Small Industrial Grant Contest traje od 2012. Otvoren je za malo profita korporacije koje promovite proizvodnju najmanje šest meseci do nivoa na kome počinje takmičenje i imaju 99 zaposlenih ili manje. Korporacije moraju zaista imati prevoz koji služi da se kvalifikuje za grant.

15. Neobično za zaštitu inicijative

The Unusual to Protect Initiative je program grantova koji se menja u jednom kreiranju od strane Human Rights Marketing Kampanje i SHOVTIME® za ponovo proizvode finansijske male korporacije koje su opet LGBTK zajednica. Inicijativa pomaže da se obezbedi finansijska pomoć za najmanje 25 korporacija, čineći im zajedničkim da nastave da služe LGBTK zajednica.

16. SoGal Sad Founder Startup Grant

SoGal, kompanija za društvene mreže usmerena na milenijumske dame obojenih boja, nudi 10.000 i 5.000 dolara novčane dotacije mutnim damama preduzećima. Grant zahteva od primaoca da se pogleda finansiranje investitora kako bi povećao svoju trgovinu.

17. Patagonia Compani Grant

The Grant kompanije Patagonia ponovo daje finansije ekološkim organizacijama. Veličina granta se najčešće kreće između 5.000 i 20.000 dolara računajući na program grantova za koji otkrivate.

Neprofitne organizacije

Postoji umereno nekoliko programa grantova koji su ponovo dostupni neprofitnoj organizaciji sa finansijskim upravljanjem i režijskim troškovima. Na primer, sledeća tri granta zaokružuju našu listu:

18. Prijave za početni novac

Programi za početni novac omogućavaju neprofitnim organizacijama da dobiju sredstva. Finansiranje granta za isporuku može dodatno da bude zastarelo za niz funkcija, koje se podsećaju na oglašavanje i marketing i marketing, analizu i obrazovanje, ili zapošljavanje jedinstvenih zaposlenih. Potrebe za kvalifikaciju variraju u odnosu na ovaj sistem.

19. Kompanije i proizvodi i programi grantova za opremu

Ovi izvori finansiranja pružaju finansijsku pomoć neprofitnoj organizaciji za poboljšanje, renoviranje ili preuzimanje objekata i . Ovi grantovi se mogu postaviti može dodatno biti zastareo da skrije veliku želju troškova, zajedno sa uzimanjem jedinstvene opreme, renoviranjem postojećih objekata, ili unapređenjem jedinstvenih20. Grantovi za tehničku pomoć

Grantovi za tehničku pomoć pružaju finansijsku pomoć neprofitnoj organizaciji za objašnjenje pružanja tehničke pomoći organizacije. Ovi grantovi mogu dodatno da budu zastareli da bi se smanjili troškovi angažovanja konsultanata, pružanja obuke zaposlenih ili povećanja pojedinačnih programa.

Nabavite finansiranje malih industrijskih grantova

Od strane metodologiji pronalaženja malog finansiranja trgovačkih grantova, ključno je da zamislite svoju analizu na fensi plan

Grants.gov ili Katalog savezne pomoći u kući (CFDA). Verovatno nemate filter protiv bolova za male trgovačke grantove i druge kriterijume na Grants.gov.

Otvorite tako što ćete pogledati grantove za analizu, jer su oni najneprekidno dostupni jedinstvenim kandidatima. Čim naiđete na nekoliko obećavajućih prilika, dajte stabilan predlog.

Od ključne je važnosti da kažete potrebu i kapacitet vaše organizacije da uspešno iscrpi sredstva tokom celog pravca žele predlog.

Šta je sveukupni razlog?

Grant za sveobuhvatan razlog omogućava finansiranje velike želje aktivnosti, koje se podseća na analizu i obrazac, oglašavanje i marketing i marketing, ili timsko obuku. Ove vrste grantova su najčešće dostupne korporacijama koje bi bile jedinstvene ili imaju minimalnu stručnost u poslu koji se finansira.

Šta je grant za nastavak?

Grant za nastavak je grant koji se dodaje postojećim primaocima grantova ili poslednjim primaocima nagrade. Omogućava finansiranje radova koji su već u toku ili su prethodno finansirani.

Može li agresivni grant biti zastareo za trgovinu?

Da, agresivni grant može verovatno dodatno biti zastareo za trgovinske funkcije. Većina grantova je napisana sa ubedljivom pričom koja objašnjava kako će tražena sredstva biti zastarela. Tražene zalihe, kao što su budžet misije i vremenski okvir, od ključne su važnosti da bi se pokazalo da je vaš predlog nesumnjiv.

Sredstva mogu bez prestanka biti zastarela za program obrazovnog fakulteta kao uspešan. Koledži i druge akademije ske ustanove u velikoj meri računaju na pisanje grantova kako bi stabilizovali najneophodnije izvore za svoje raznovrsne programe.

Šta je na 2 .finansirani entitet?

A na 2. finansiranom entitetu je uspešno povezana organizacija koja ima najnovije garancije o finansijskim sredstvima od strane vlasti. Ovo podrazumeva organizacije koje se nalaze u bolnici, klinici i drugim ustanovama koje su uspešno povezane. Objašnjenje ovog finansijskog ponovo je da se sačini očigledno da ove organizacije mogu nastaviti sa pružanjem velikih kompanija i proizvoda krajnjoj javnosti.

Da li su savezne grantovi koji su teški za spasavanje?

Konkurencija za federalna grant sredstva može verovatno biti dodatno žestoka. Važno je imati na umu da su federalni programi grantova izuzetno agresivni i da se prava korisnika može dodatno produžiti. Najbolja metodologija da proširite svoje potencijale uspeha je da rano izvršite izvlačenje i dobijete stabilan predlog.

Slika: Envato sastojci