Hoskop za 24. novembar, pročitajte šta vam zvezde poručuju…

Oven

Ljubav: Osećate emocionalni nalet, neko vas inspiriše da se dobro provedete. Budite dovoljno maštoviti u društvu voljene osobe. Posao: Ako vam nedostaju pouzdani podaci, nemojte neozbiljno obežavati, ali tražite nečije posredovanje. Zdravlje: Unesite više vitamina i tečnosti u ishranu.

Bik

Ljubav: Nema potrebe bježati od istine ili potiskivati svoje emocionalne želje.
Posao: Sve ima zdravu granicu, tako da radna terapija ima pozitivne efekte samo pod određenim uslovima. Zdravlje:
Olakšajte svoju savest, biće vam drago da verujete.

Blizanci

Ljubav: Delujte previše uznemireno i tvrdoglavo insistirate na svojim namerama. Filtrirajte svoje misli i osećanja. Posao: Izbegavajte sva nepotrebna uzbudjenja ili obaveze koje vas psihofizički iscrpljuju. Vaš deo posla može da uradi i neko od saradnika. Zdravlje: Nema potrebe da cenite svoje lične mogućnosti.

Rak

Ljubav: Saučesnik očekuje od tebe originalnu predstavu i izvesne zavodljive manire. Ne štedite na osećanjima i pažnji. Posao: Iskoristite svoje intelektualne sposobnosti u rešavanju poslovnih dilema, važno je da pokažete znanja i praktičnih rešenja. Zdravlje: Odlično ste raspoloženi i imate dovoljno energije.

Leo

Ljubav: Ponekad delujete veoma napeto, jer vaš partner ima svoja interesovanja ili neki tajni planovi. Nalazite se u emotivnom raskoraku Posao: Ne dobijate odgovore koje očekujete, poznate fraze ne znače mnogo. Zbog slabe koncentracije teško uspostavljate nove poslovne kontakte. Zdravlje: Uživajte u susretu sa prijateljima, kao opuštanje i opuštanje.

Djevica

Ljubav: „detalji“ koje mudro prećutkuješ imaju više značenja od stvari koje saopštavaš ljubavnom partneru. Posao: U Vaše mišljenje, nečija priča deluje neuverljivo i preuveličano, pa se oslanjate na svoj lični sud i sposobnost . Zdravlje: Treba poboljšati svoju kondiciju.

Vaga

Ljubav :

Pratite vas emocionalno zatišje, izgubljeni ste u svom svetu ideje i očekujete da će vam neko pokrenuti snažan impuls.

Posao:

Zainteresovani ste za nove ideje i pokušajte da se oslobodite teških obaveza. Prihvatite korisne savete.

Zdravlje:

Važno je da svoju energiju pravilno umerite.
Horoskop za 24. novembar za preostale znakove pročitaj dole

Škorpija

Ljubav:
Neko na pogrešan način objašnjava vaše emocionalne smetnje. Nažalost, vaša opravdanja donosi suprotan efekat. Poslao: Ideju koju ne treba istaći kao najbolje poslovno rešenje, strpljivo čekajte nečiju podršku . Zdravlje: Delujte napeto, ostavite se od nepotrebnih briga.

Strelac

Ljubav: Ne dozvoli sumnju prema voljenom jednom ili loše raspoloženje da prevlada u vama. Potrebna vam je pozitivna orijentacija. Posao: Pronađite se u neobičnoj poslovnoj situaciji. Na mnoga pitanja na koja imate za sada ostaje nezadovoljavajući odgovor. Zdravlje: Nema potrebe da se opterujete napornim obavezama.

Jarac

Ljubav: Ponašate se više izbirljivo i zahtevno pred bliskom osobom, na kraju ne dobijate ono što zaslužujete uspeh ili prestiž na društvenoj lestvici. Zdravlje : Izbegavajte preterivanje, usporite svoj ubrzani ritam.

Vodolija

Ljubav:

Trošite energiju i vreme u pogrešnim situacijama, neko neće ispuniti vaša očekivanja.

Posao:

Sve ima svoj „vek“, a vi uporno insistirate na stvarima koje su nedavno preuzete.

Zdravlje:

Uživate u psihofizičkom opuštanju i opuštanju.

Ribe

Ljubav: Ne želite da propustite iznenadnu priliku za emocionalno vezivanje. Odgovarajte na nečije „signale“ ili ljubavnu poruku. Posao: Privlači vas veliki poslovni izazovi ili mogućnost testiranja Vaše sposobnosti u neobičnim okolnostima.uslovi. Zdravlje: U odličnoj ste formi. Hoskop za 24. novembar preuzet sa astrolook .com Najnovije na portalu Beauti&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Astrolook

FOTO: Pekels

Pročitajte takođe… Pročitajte više