Horoskopski znaci koji nisu za vezu: Njima je ljubav zabava

od strane | apr 23, 2024 | Horoskop | 0 Komentara

Nekim ljudima je ljubav samo zabava. Ovi horoskopski znaci koji nisu za vezu su svakako jedni od njih. Posle uzbudljive noći, ne bi trebalo da očekujete bilo šta drugo.

Sa ovim horoskopskim znacima ćete se jednostavno dobro zabaviti. Oni veoma uspešno odvajaju seks i vezu, pa ako provedu uzbudljivu noć sa vama, to ne znači i da će želeti nešto trajnije ili da će razviti bilo kakva osećanja. Uživajte u trenucima i ne pravite planove za budućnost.

Ovan

Jasno je da Ovnovi nikada neće reći ne seksu i zabavi za jednu noć. Oni sami sebe smatraju lovcem i osvajačem, pa nema šanse da će odbiti noć strasti. Međutim, ono što je problem jeste to što njihovo interesovanje često traje samo jednu noć. Potom im postane dosadno i žele nešto drugo. Sa druge strane, oni su stvarno otvoreni i neće vam dati lažnu nadu i ne obećava da će učiniti stvari koje neće učiniti.

Bik

Bikovi uživaju u telesnim zadovoljstvima. On će se dobro provesti sa vama jednu noć, ali sam seks nije dovoljan da poželi da vas ponovo vidi ili da pokuša da uradi nešto više sa vama. Oni žele mnogo više samo kada ispunite njihove standarde, u suprotnom ih neće ponovo videti. Predstavnici ovog znaka žele da se podudarate i u drugim stvarima osim na seksualnom planu. Oni žele da se osećaju sigurno uz vas i da imaju stabilnost.

Horoskopski znaci koji nisu za vezu: Škorpija

Za Škorpiju su stvari za nijansu drugačije. Ukoliko imaju vezi za jednu noć, tokom seksa oni mogu pokazati svoje slabosti. A kada se zabava završi, sve njegove nesigurnosti i fobije mogu izaći na videlo. To je jer smatraju da su bili dovoljno ranjivi i pokazali svoje slabe tačke i sada moraju da se zaštite i udalje od vas kako vi ne bi pomislili da možete da ga imate ili držite u ruci.

Strelac

Strelčevi se plaše obaveza i često ne mešaju seks sa vezom i osećanjima. Oni lako odvajaju zabavu od trajnosti. Generalno vam ni neće davati nadu za dalji razvoj priče ako ne dobiju nešto više. Osim toga, predstavnici ovog znaka mogu pomisliti da su za ovu jednu noć dali mnogo više nego što su želeli da daju, pa se sigurno neće potruditi da vas opet vide. Oni su u svom svetu, pa nemojte očekivati ljubav i preveliku romansu od Strelčeva.

Deagreez/GettyImagesPlus

Opširnije