Ovo su najzlobniji horoskopski znaci, nikada ih ne biste znali

od strane | maj 31, 2023 | Horoskop | 0 Komentara

AJ

Foto: unsplash.com/ahmedzaid

Svako ima u sebi neku zlu crtu, ali kod nekih znakova ona je izraženija i naglašenija. Ovo su četiri najzlobnija znaka zodijaka.

Škorpija – najzlobniji horoskopski znak

Bez previše neizvesnosti, medalja za najzlobniji horoskopski znak ide Škorpije. Ličnost Škorpije je puna zamršenih slojeva, ali osobina koja najjače sija je njihova lukavost.

Lav – glavni saboter

Sasvim je prirodno da znak koji voli pažnju ima zlonamerni um. Leo voli da bude zvezda i učiniće sve da ostane u centru pažnje! Lav je horoskopski znak koji će najverovatnije postati poznat i nije spreman ništa da prepusti slučaj. Ako postane na put da postignete svoje ciljeve, samo ga pregazite.

Devica – zli genije

Devica je jedan od najinteligentnijih horoskoskih znaka, i ako često koristite svoj mozak da smišljaju zle planove. Devica se na prvi pogled može ponašati slatko i nevino, ali ispod svega smišljaju mnogo lukavih planova.

Ovan – čuvajte se njegove osvete

Kao jedan od tri vatrena znaka, Ovan je prirodno agresivan i nikada neće dozvoliti da se nešto dogodi protiv njegove volje. Ovan je definitivno eksplozivan, ali ovaj horoskopski znak takođe uživa u planiranju osvete neprijatelja, piše on. Zadovoljna.rs.

Pratite Krsticu i preko mobilne aplikacije za Android i iPһone.

Detaljnije