in

NENAD KNEŽEVIĆ KNEZ I NJEGOVA TATJANA Prvi put se sreli pre 25 godina i narednih 20 čekali da se upoznaju

Smatraju da su im se duše pronašle. Vrlo otvoreno pričaju o svojoj vezi, često dele fotografije na društvenim mrežama ne bi li pokazali koliko se vole, pa tako i svaki trač na temu njihove neskladne veze pada u vodu

nenad knezevic knez i tatjana tat

Poznati pevač Knez nam se poverio i zajedno sa svojom izabranicom Tatjanom Tat otkrio, za čitateljke našeg portala, detalje njihovog poznanstva.

Njih dvoje su se upoznali pre 25 godina, ni manje ni više nego u Parizu, gde je nastupao Nenad Knežević Knez.

– Upoznali smo se pre 25 godina, ja sam nastupao u Parizu, na jednom međunarodnom etno festivalu u jednoj kao cirkuskoj dvorani. Tatjana je bila drugarica jednog od organizatora i mi smo se tada sreli – priča Knez, za naš portal.

nenad knezevic knez i tatjana tat

Iako Pariz važi za grad ljubavi i svetlosti, njihova priča se nije desila tamo, život je udesio malo drugačije.

Splet raznih okolnosti nije dao da tad budu zajedno, već je njihova ljubav strpljivo čekala čak 20 godina.

U međuvremenu, oboje su dobili decu u prvim brakovima, gradili su svoje karijere i vodili živote na suprotnim stranama. Međutim, kada je nešto predodređeno da se desi, to nešto nađe svoj put, pre ili kasnije.

– Prošlo je dosta godina od kad smo se upoznali. Posle Pariza, nakon dvadesetak godina sreli smo se na jednom venčanju, sasvim slučajno i to je bio taj sudbonosan susret – objašnjava Knez za Asku.

https://www.youtube.com/watch?v=cY7y5cCgDQA
Printskrin Facebook

 

Zna se da su vereni i da se venčanje planira verovatno sledeće godine, ali ono što malo ko zna je to i da su se i razilazili tokom veze. Neko bi rekao turbulentan odnos, ali oni smatraju da ništa nije bilo toliko strašno, jer su oboje svesni da su jedno za drugo.

Pored ćerki iz prvih brakova, imaju još dosta zajedničkih stvari kao što su mladeži na istoj strani, izgubili su bliske osobe na sličan način itd. I sve su to stvari koje su ih dodatno povezale.

Smatraju da su im se duše pronašle. Vrlo otvoreno pričaju o svojoj vezi, često dele fotografije na društvenim mrežama ne bi li pokazali koliko se vole, pa tako i svaki trač na temu njihove neskladne veze pada u vodu.

Saznali smo u videu i to koliko je važno biti romantičan i na koji način oni održavaju svoj ljubavni život.

– S vremena na vreme odemo na neko putovanje, pa se ja potrudim da je izvedem na neku romantičnu večeru, zatim mene Tatjana iznenadi nekim lepim stvarima, interesantnim gestom. Stalno smišljamo šta bismo mogli jedno drugom da priredimo- kaže pevač.

Lepo je znati da romantika nije umrla i da je poznate ličnosti propagiraju, danas, u vremenu u kom se brzo živi i zaboravlja da se svaki odnos neguje, pogotovo ljubavni.

Ukoliko sve bude kako su planirali i stanu na “ludi kamen” sledeće godine Aska portal im želi svu sreću i da nastave da tako neguju svoj odnos.

(Piplmetar.rs/Aska.rs)

Loading...