„IMAŠ 200 KILA, A NA TELEVIZIJI SI!“ Zaratili Perućica i Gavrić: „MALOUMAN SI!“

od strane | maj 29, 2023 | Poznati | 0 Komentara

Blic

|

Pevač Mirko Gavrić oštro je odreagovao na konstatacije svog kolege Ljube Perućice vezane za fizički izgled i višak kilograma.

Ljubomir Perućica i Mirko Gavrić (Foto: Instagram/ljubaperucica/Ringier)
Ljubomir Perućica i Mirko Gavrić (Foto: Instagram/ljubaperucica/Ringier) • Instagram, ljubaperucica / Ringier

Ljuba je, naime, nedavno otkrio šta on sam koriguje kod estetskog hirurga, te spomenuo predstavljanje u javnosti.

– Najbolnije što sam radio je ovo sa podočnjacima, ali generalno čovek sve može da istrpi – priznao je Perućica, ne krijući da s vremena na vreme „popravi“ svoje podočnjake koji ne izgledaju kao nekad s obzirom na prirodu njegovog posla.

Ljuba Perućica (Foto: Instagram/ljubaperucica)
Ljuba Perućica (Foto: Instagram/ljubaperucica)

– Ja volim da izgledam lepo i volim da dorađujem svoje slike, da izgledaju lepše, ali ne volim da preteram u obrađivanju pa kad me vide na nastupu da me ne prepoznaju. Svakako se treba truditi da čovek nareduje ali bez preterivanja. Ljudi prate naš životni stil, nije lepo da imaš 200 kilograma i izađeš na televiziju. Ljudima treba da bude ugodno i da slušaju i da gledaju – rekao je pevač tom prilikom za „Grand“.

Mirko Gavrić je sad na Instagramu otkrio šta misli o pomenutim izjavama.

Mirko Gavrić (Foto: Screenshot TV Pink)
Mirko Gavrić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Na putu do kuće ulovim na portalu izjavu jednog, očigledno maloumnog pevača koji kaže sledeće: „Nije lepo da imaš 200 kilograma i izađeš na televiziju“. Ne, momak. Nije lepo da si glup, a praviš se pametan. Takođe, kao javna ličnost treba da prihvatiš razlike u svakom smislu, a ne da budeš ograničen i površan. Uostalom, ovo bi trebalo da znaš jer si i ti „drugačiji“. Podrška za sve debeljuce na planeti. Ja odlično znam sa čime se borite i kroz šta prolazite. I debeljuce su ljudi, i to sa velikim srcem i dušom. Trebalo je adekvatno telo za tu veličinu – naveo je Gavrić.

Mirko Gavrić (Foto: Instagram/miracoofficial)
Mirko Gavrić (Foto: Instagram/miracoofficial)

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs