Italijani će ovo nazvati prevarom, jeste li gledali završnicu utakmice Srbija-Španija?

od strane | maj 28, 2023 | Sport, Uncategorized | 0 Komentara


Autor: Aleksandar Obrenović


sreda 24.05.2023.


19:03


Izvor: Sportske.net

Srbija je u četvrtfinalu Evropskog prvenstva, naša reprezentacija je odigrala sjajno protiv Italije i remizirala je potom sa Španijom, ispostavilo se da je bilo sasvim dovoljno za četvrtfinale i utakmicu protiv Poljske u subotu od 20 časova. 

Ipak, biće dosta žalbi od strane reprezentacije Italije, u to smo sigurni, ali skoro sigurno će se na tome i završiti. 

Šta se desilo?

Italijanima je bila potrebna pobeda od najmanje tri gola razlike protiv Slovenije, kao i pobeda Španije nad Srbijom. 

Prvi uslov je bio ispunjen, savladali su Sloveniju baš sa 3:0, pa su čekali pobedu Španije. Španija je uspela da izjednači u 79. minutu utakmice, a sve što se posle toga dešavalo, nikako nije išlo na ruku Italijanima. 

Nekako su se Španci zadovoljili jer su bili prvi, mi smo sigurno bili drugoplasirani sa bodom u tom trenutku, pa niko nije imao želju da napadne jer bi mogao dosta da izgubi. 

Desilo se, recimo, da golman Srbije Džodić ima loptu nekoliko desetina sekundi u svojim nogama, a da ga apsolutno niko ne napadne od protivničkih igrača. Ipak, ono što se desilo u poslednja tri minuta meča svakako bi iznerviralo svakog Italijana koji bi gledao taj meč. 

Tri španska fudbalera su kombinovala u poslednjoj liniji, niko od reprezentativaca Srbije nije želeo da ih napadne, pa su tako napravili oko 100 pasova bez ikakve namere da lopta ide napred. 

Sudija je mogao komotno da svira kraj i dosta ranije…

Opširnije

Izvor: Sportske NET