Igor Duljaj podelio sjajnu fotografiju: Ovo je najbolji poziv za Grobare da napune stadion u Humskoj

od strane | avg 7, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Trener Partizana nada se velikoj podršci u narednim mečevima

Foto: Nikola Tomić

Fudbaleri Partizana savladali su danas Vojvodinu u derbiju 2. kola Superlige Srbije na novosadskom „Karađorđu“ golovima Saldanje i Meniga – 0:2 (0:0). 

Trener Igor Duljaj bio je i više nego zadovoljan prikazanom igrom svog tima, ali je istakao da je ono što je najvažnije jeste da su fudbaleri uspeli da vrati navijače na tribine.

Tome su doprinele borbene partije protiv TSC-a u prvom, a potom i protiv Vojvodine u drugom kolu.

Na konferenciji za medije trener Partizana je istakao da mu je najdraže baš kada mu navijači u gradu na ulici pružaju podršku i da je to kao neki štit koji crno-beli nose ispred sebe.

A Duljaj je upravo na društvenim mrežama podelio fotografiju koja je možda i najbolja pozivnica navijačima Partizana da ispune tribine stadiona u Humskoj u narednim utakmicama, jako važnim za crno-bele. Na njoj se vidi žena kako drži svoje dete u rukama na stadionu dok se iza vidi bakljada na južnoj tribini.

Duljaj okačio fotografiju posle meča pic.twitter.com/0roVsrPipO— Kalabaster (@KalabasterJak) August 6, 2023

Već idućeg vikenda Partizan će dočekati Radnički iz Niša u okviru 3. kola Superlige Srbije, a potom sledi revanš meč protiv Sabaha iz Azerbejdžana. Naravno, pre toga sledi i meč u gostima kod ovog kluba.

(Telegraf.rs)

Video: Partizan konačno „probušio“ odbranu Vojvodine

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije

Izvor: Telegraf.rs