Izložba fotografija autorskog i bračnog tandema Violete i Zorana Milutinovića „Žene i muškarci“ u KC Magacin

od strane | jun 16, 2023 | Vesti | 0 Komentara

K. D.danas 15:34

Foto: Promo

U Kulturnom centru Magacin (Kraljevića Marka 4) otvara se izložba fotografija „Žene i muškarci“ autorskog i bračnog tandema Violete i Zorana Milutinovića.

„Portreti u prostoru, bilo da su snimljeni u prirodi ili urbanom okruženju, koje vam predstavljaju majstori fotografije, bračni par Violeta i Zoran Milutinović, uranjaju u svet ljudskog bitisanja. Svaki lik prikazuje dubinu karaktera, unutrašnju snagu i individualnost osobe, otkrivajući istovremeno priču koja se krije iza svake jedinstvene ličnosti“,  kaže o radu dvoje umetnika poznati fotografa Zoran Jovanović Mačak dodajući da ovom prilikom Zoran (snimci ženskih portreta) i Violeta (snimci muških portreta), prikazuju svoju najnoviju kolekciju koja broji 120 radova izrađenih u formatu 30×45 cm.

Njihovo interesovanje u polju fotografije, koje se fokusira na dokumentarnu i uličnu fotografiju, kako kaže, prikazuje lepotu svakodnevnog života na neobičan i izuzetno inspirativan način.

Zoran i Violeta su majstori u hvatanju životnog trenutka. Razotkrivaju esenciju svake osobe koju fotografišu, oživljavajući njihove priče kroz svoje objektive.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Najnovije

Kultura

Opširnije

Izvor: Danas.rs