Voditeljka priznala zbog čega izdaje luskuznu vikendicu na Avali: „Svaki dinar dobro dođe“

od strane | sep 15, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Voditeljka je priznala da je ovaj biznis veoma unosan

Foto: Nikola Tomić, Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Lea Kiš odmarala se u proteklom periodu, ali je priznala da je zbog vremenskih neprilika bila zabrinuta svoje vikendice na Avali.

Naime, ona je priznala da je bila na primorju, pa u njihovoj kući, ali da sada predstoji snimanje i naporan rad.

Bila sam na moru deset dana u Herceg Novog pošto je moj suprug iz tog mesta, bili smo u kući kod nas, tako da je i tu blio puno posla. Odete malo na vikendicu, pa tamo morate nešto da spremite, odete na more, pa i tamo morate nešto da radite. Pravo da vam kažem, ovo leto mi je nekako bilo dosta haotično. Možda zbog vremena, bile su velike vrućine, pa i nevreme, pa kada se nešto desi, morate da obiđete sve da vidite da li je sve u redu sa kućom. Tek bi sada u septembru mogla da odem na jedan odmor, ali sada odmora nema, 42 epizode su ispred nas, treba to uraditi da ne kažem muški, nego ženski – istakla je Lea.

Voditeljka je dodala da je uvidela da je biznis izdavanja ove nekretnine unosan, pa je tim putem i nastavila.

Jedno vreme samo kratko izdavali, eto poklopilo se tako da Sarine drugarice polako imaju devojačke večeri. Posle su se javljali neki ljudi da snimaju spotove i to je uglavnom na nekoj prijateljskoj bazi. Što se renoviranja tiče, u svaku kuću treba ulagati svake godine, koliko budem u mogućnosti i koliko bude para, ali generalno držimo to da bude naše. Za prijatelje, pozanike uvek je otvorena naša kuća, kao i kuća ovde u Beogradu u kojoj živimo. Gledamo da zadržimo svoju intimu, ali kada se ukaže prilika, zašto da ne i rentirati, svaki dinar dobro dođe – rekla je ona za „Grand“.

Podsetimo, voditeljka Lea Kiš veće decenijama unazad pored nekretnine u glavnom gradu, ima svoju velelpnu oazu i van Beograda, tačnije lepu, ušuškanu vilu koja se nalazi pod Avalom, gde provodi celo leto sa ćerkom i suprugom.

Lea je kuću na Avali dobila u nasledstvo i odlučila je prilagodi sebi i porodici pa je ona za kratko vreme postala njihova oaza mira i tišine.

Ekipa našeg portala posetila je nedavno vikend naselje u kojoj je smeštena njena vila i zabeležili smo par kadrova narandžaste vile ušuškane u zelenilo, koja, moramo priznati i te kako odskače od komšijskih kuća.

Kuću okružuje bogato rastinje koje zaklanja pogled na bazen kako bi porodica imala maksimalan mir i udobnost. Ali da nije lako održavati sve to kaže Lea koja opet hvali supruga koji je glavni odgovoran da sve što okružuje kuću na Avali izgleda besprekorno.

No, poslednjih godina, kako su nam komšije otkrila, ona sve više provodi vremena u vili, a od njne je nedavno pokrenula i biznis. Naime, ona svoju vilu preko leta izdaje turistima i od rente i te kako dobro zarađuje.

(Telegraf.rs)

Opširnije

Izvor: Telegraf.rs