,

haha Korisno Štaa? Odlično Awww

RADIVOJ KOMAZEC PREDVIĐA LUDILO OD VREMENA: Dugoročna vremenska prognoza za januar i februar 2017 po metodama Borisa Koljčickog

Poljoprivredni tehničar Radivoj Komazec, jedan od najpoznatijih meteorologa amatera iz Sivca, pravi dugoročnu vremensku prognozu po metodama Borisa Koljčickog. Evo šta je rekao kakvo će vreme biti u januaru i februaru, kada će padati kiša, kada sneg i kada će temperatura ići iznad minusa.

– Zima 2017. biće hladnija nego prethodnih nekoliko godina, sa čestim jutarnjim mrazevima i dva jača zahlađenja u januaru, sa temperaturama do minus 10, a ponegde i do minus 15 stepeni Celzijusovih u severnim i centralnim delovima Srbije – rekao je Komazec za Novosti.

Ovakvo vreme predviđa poznati meteorolog amater Radivoj Komazec iz Sivca kod Kule, koji pravi dugoročne prognoze zasnovane na atmosferskim kolebanjima u periodu između 25. decembra i 7. januara i metodama legendarnog prognostičara Borisa Koljčickog.

Nastavite čitanje na sledećoj stranici broj 2.

Tvoje mišljenje nam je važno. Napiši komentar

1 Komentar na "RADIVOJ KOMAZEC PREDVIĐA LUDILO OD VREMENA: Dugoročna vremenska prognoza za januar i februar 2017 po metodama Borisa Koljčickog"

Obavestite me mejlom kad
Komentari:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | NAJLAJKOVANIJI

Pa dosta toga je pogodio, bolji je od RHMZ

wpDiscuz

NIKAD LEPŠA: Leontina smršala i izgleda nikad bolje, Instagram i Pinkove zvezdice oduševljeno reagovali (FOTO)

PISMO JAČEM: Zoran Radmilović je pre 32 godine napisao tekst koji će vas najpre posramiti, a zatim ohrabriti za sva vremena