in

haha Vrh Štaa? Awww

BIO JE SMRTNO ZALJUBLJEN U NJU OD DETINJSTVA Kako su se upoznali Milomir Marić i Vesna Radusinović

– Moj bivši suprug je, umesto mene i deteta, odabrao ideologiju, i to je bio kraj. Jednog dana kidnapovala sam Vedrana, sela u avion i vratila se u Beograd. Nisam znala ni kuda idem, ni gde ću da se smestim, ni šta ću da radim – rekla je Vesna u velikoj životnoj ispovesti

Od bivšeg supruga razvela se tek 1997, a u međuvremenu je ponovo srela Milomira Marića, ali ovaj put su oboje shvatili da su se već jednom, davno, upoznali.

– Sve te godine viđali smo se po brojnim fimskim festivalima, ali nismo „kapirali“ da se znamo iz Podgorice.

Vesna Radusinović i Milomir Marić, kako su se upoznali Vensa i Milomir Marić
Foto: Alo

Kad je dan posle proslave Vedranovog rođendana, na koju Milomir nije došao jer se otrovao hranom, donela fotografije u redakciju „Intervjua“, gde su tad oboje radili, Marić joj je rekao: „Vesna, imaš mnogo lepog sina“. Upitala je: „Hoćeš da i tebi rodim jednog?“

Tek tada je Milomir shvatio da je Vesna zapravo devojka koja ga je očarala dvadesetak godina ranije, kojoj je posvetio priču i uporno je, sve to vreme, tražio po čitavoj ondašnjoj Jugoslaviji. Pokazao joj je tu čuvenu priču, a Vesna je bila iznenađena i oduševljena tim gestom. Milomir je polako osvajao i nju i Vedrana. Odlazio je po njega u vrtić već u jedan po podne i dovodio ga u redakciju, a ubrzo su počeli i da žive zajedno. Zajedno su objavljivali i novine, „Profil“ i „Damu“, pa iako su, tvrdi Vesna, sušte suprotnosti, već punih dvanaest godina su par.

Vesna Radusinović i Milomir Marić, kako su se upoznali Vensa i Milomir Marić
Foto: Bic

– Mi smo nebo i zemlja, vatra i voda, i po pitanju interesovanja, i po pokazivanju emocija, i po mnogo čemu drugom. Ali, i živi dokaz da se suprotnosti privlače. Oboje smo, međutim, usvojili tradicionalne vrednosti, porodica nam je veoma važna. Milomir je izuzetno obrazovan, zanimljiv i duhovit, uživam da se smejem s njim, zapravo se najčešće on i Vedran smeju meni. Njih dvojica se divno slažu. Vedran, koji završava četvrti razred gimnazije, odrastao je uz Milomira. On ga je ujutru budio za školu, pripremao mu doručak, cedio voće i odlazio na roditeljske sastanke. Često razgovaramo na temu mog i Maretovog „nevaspitanja“ koje je Vedranu podstrek da nas jednog dana, ipak, vaspita kako valja, po svojoj želji. I, naravno, svi slobodno izražavamo osećanja. Prava demokratija na delu, ma kakva bila.

Pogledajte OVDE kako izgleda Vedran Tuzlić, sin Vesne Radusinović i Milomira Marića.

SREĆNA PORODICA: Milomir Marić i Vesna Radusinović imaju sina Vedrana Tuzlića, kog je Vesna rodila u braku sa Dževdetom Tuzlićem (FOTO) (VIDEO)

(PIplmetar.rs/Glorija/Foto: Blic, Alo, Kurir)

Loading...