Chains.com integriše Fireblocks tehnologiju kako bi poboljšao digitalnu svoju kupacu od sajber pretnji

od strane | sep 21, 2022 | Biznis | 0 Komentara

Chains.com koristi ratom testirane sigurnosne alternative Fireblocks-a kako bi ponudio sigurnost od Sajbera pada uz potvrđivanje usklađenosti sa propisima

Tel Aviv, septembar 2022. – Chains.com, programer skupa međusobno povezane kriptovalute i NFT roba za maloprodajne klijente i mala i srednja preduzeća, sadrži paket nagrađivanja-hit digitalnog čuvanja, prebacivanja i tehnologije popravke da sprovede u delo završenu fazu bezbednosnih protokola i ponudi zaštitu digitalnoj svojini potencijalnih klijenata svojom akumuliranom infrastrukturom džepova, kao i svojom riznicom i fondovima. Pored toga, Fireblocks će se kupiti izvorni token Chains.com, $CHA, čineći ga globalno dostupnim institucionalnim klijentima preko Fireblocks mreže.

Dok je promena digitalnih sredstava uključena sklone hakerima i prevarantima, mnogim lakim institucijama nedostaje poštena infrastruktura za kontrolu čuvanja digitalne imovine, što ih dovodi u opasnost od sajbera pada.

Fireblocks-ova višeslojna tehnologija koja kombinuje MPC kriptografiju sa hardverskom insolacijom sprečava sajber napade, unutrašnje dosluhe i ljudske greške. Kao deo integracije, Fireblocks će predstaviti institucionalnu džepnu infrastrukturu za Chains.com klijente kako bi se obavezali da se akumulira imovina iz spoljašnjih vektora rizika.

Chains.com isporučuje spisak međusobno povezanih robe prilagođene korisniku na jednoj platformi sa više lanaca. Projekat se već može pohvaliti sa 500.000 registrovanih kupaca u preko 100 zemalja i osmišljen je tako da omogući korisnicima da se učestvuju u u potpunosti zasnovanoj na blokčejnu robi (CeFi, DeFi, bespotrebni tehnološki). Sa više od 60 hiljada kupaca koji koriste svoju belu listu $CHA tokena za dužinu prodanog dela, držači tokena akumuliraju podršku za povećane nagrade za preporuke, puste cene, popuštaju na osnovu principa i zasnovane na principu prodaje, upuštaju se u principe zasnovane na principu prodaje ulaže u funkcije i događa koji se postavlja na platformu.

“U Chains-u, stalno gledamo da ponudimo kupovinu stručnosti naših kupaca dok gradimo niz globalnih klasa od -Alternative sa stanovišta stanovništva,” i kaže Anderson Mccutcheon, osnivač i izvršni direktor Chains.com. „Dok kripto-povezani sajber napadi nastavljaju da ugrožavaju bezbednost imovine kupaca, Fireblocks isporučuje najpouzdanije rešenje za administraciju trezora i korisničkih hronika na tržištu trgovineu „trgovini” (trgovinu) „trgovačku pomoću životu.” direktne i pouzdane ekspertize za klijente koji žele da rade na strani kriptovaluta i Veb3“, kaže Džonatan Dakin, šef odeljenja za EMEA u Fireblocks. „Srećni smo što akumuliramo lance kao deo Fireblocks mreže i dajemo prednost lancima u njihovoj misiji da premostimo rupu između CeFi i DeFi. Presrećni smo što radimo zajedno sa izuzetno stručnim timom u podršci lancima i nudimo njihovim klijentima mir opcija kroz vrhunsku tehnologiju starateljstva.”

Pretvoreno u ovo pisanje u stvari zgodno?

Opširnije