Helijum (HNT), Convek Finance (CVKS) i Kusama (KSM) predvode kripto skup! Smatrate li da su bikovi prešli iz prvih 10?

od strane | sep 21, 2022 | Biznis | 0 Komentara

TDKSI indeks USD ponovo se kreće na najvišem nivou od 20 godina pre sastanka FOMC-a, zanimljivo je da se bitcoin dodatno trguje iznad 19.000 dolara za sada. Sopstveni troškovi su ipak počeli pola da rastu, a jedan od najvećih altcoina kao što su Helium (HNT), Convek Finance (CBKS) i Kusama (KSM) je počeo da vodi kontrolnu listu za dobitnike.

Helijum (HNT)

Helijum pažnja nakon što je prošao pad na planinskom medvedu u avgustu, pronašao solidnu kuću da se oporavi na 3,2 dolara. Pažnja je počela da raste od tada i dostigla fazu blizu 6 dolara, ali ipak nije uspela da je iznad njih. Iz razloga što je početkom nedelje, heed ponovo dobija bikovski zamah i podigao se iznad 5,4 dolara.

Žalost, pažnja se suocila sa vitalnog odbacivanja i opisao za više od 17% od početka naizmeničnog dana i toga se u osnovi očekuje da će se troškovi vratiti u bilo koje vreme od sada. Uz preokret, HNT pažnja bi možda po šansi možda dostigla ohrabrenje iznad 5,4 dolara ranije nego što je vreme bilo blizu. Bikovsko zatvaranje za taj dan bi možda, po šansi, možda izazvalo vitalni uzlet u narednim danima.

Convek Finance(CBKS)

Convek Finance trgovala unutrašnjošću a ako se istini za volju razlikuje od kada je tržište propasti kao posledica LUNC-USTC-a verovatno bi verovatno 2022. godine. Trenutno, troškovi lebde uporedo sa najpoznatijim fazama otpora nekoliko dana, što je delovalo kao solidno grimizno povećanje nivoa pre poslednjeg pada tržišta . Kakvi god da su troškovi napredovali iznad 5,6 dolara, ipak su veoma brzo medvedi brzo pali ispod 5 dolara.

CVKS je pazio uprkos Diverzifikacije pažnje nastavljaju da menjaju unutrašnost simetričnog trougla, odbijajući se na otpor u ranim časovima trgovanja. Pošto je vrh konsolidacije prilično jasan, očekuje se da se pažnja nastavi sa konsolidacijom unutar trougla aktuelnog tokom nedelje. Do kraja nedelje, pažnja će verovatno možda po šansi možda osvojiti poziciju iznad 5 dolara ipak ispasti iz simetrične konsolidacije.

Kusama (KSM)

Kusamina pažnja iz prethodnih nekoliko meseci bila je poseta padu grimizno meso na 42,81 dolara svaki put kada je porasla. S druge strane, najnoviji pad pažnje povukao je pažnju pod ove najpoznatije faze grimiznog mesa. Troškovi se trude da se naduve iznad ovih faza, ali bikovi se za sada nose sa značajnom opstrukcijom od medveda.

KSM Heed trenutno trguje unutrašnjim uzlaznim trouglom u neposrednom roku, dok su sopstveni troškovi porasli iznad faza otpora. Medvedi se trude da povuku smanjenje pažnje, ali se očekuje da će bikovi podstaći pažnju iznad 41,5 dolara. Do kraja dana, ako je imovina uspela da se održi iznad ovih faza, onda bi pažnja verovatno mogla da poraste blizu 45 dolara u narednim danima.

Pretvoreno čime je ovo pisanje neprocenjivo?

Opširnije