Nemačka 10-godišnje obveznice Javna prodaja: 1,87% naspram 1,33%

od strane | sep 21, 2022 | Biznis | 0 Komentara

Datoteke na ovim stranicama sadrže izjave o pokušajima unapred koje uključuju opasnosti i neizvesnosti. Tržišta i uređaji profilisani na ovoj mrežnoj stranici služe samo za informativne mogućnosti i više neće ni u kakvoj nameri naići na savete za razumevanje ili promociju u ovim resursima. Da samo možete lično da postignete svoje lične temeljno ispitivanje pre nego što donesete bilo kakve odluke o finansiranju. FKSStreet više ni u kakvoj nameri ne garantuje da su ove činjenice bez grešaka, grešaka ili pogrešnih izjava o samodisciplini. Osim toga, to više ne bi garantovalo da su ove Činjenice pametno tempirane prirode. Ulaganje u izvorna tržišta uključuje ogromnu nesreću, uključujući gubitak celog ili polovine vašeg finansiranja, da bi došlo do emocionalne opasnosti. Sve opasnosti, gubici i cene povezivanja sa ulaganjem, uključujući puni gubitak suštinskih stvari, vaša su odgovornost. Stavovi i mišljenja izražena u ovom članku su stavovi autora i više ne replikuju zakonitost politike ili prostor FKSStreet-a niti njegovih oglašavača. Tvorac više neće nositi odgovornost za činjenice na koje je naleteo pri ukidanju hiperlinkova postavljenih na ovoj internet stranici.

Ako se više eksplicitno ne govori o tome u okviru strukture članka, u vreme pisanja, kreator nema mesta u bilo kojoj deonici o kojoj se govori u ovom članku i nema trgovačkog odnosa sa bilo kojim kojom firmom o kojoj se govori. Kreator više nije kupio nadoknadu za pisanje ovog članka, više nego od FKSStreet-a.

FKSStreet i kreator dostižu više ne daju personalizovane predloge. Tvorac ne daje nikakve izjave o tačnosti, mogućnosti ili prikladnosti ovih činjenica. FKSStreet i kreator više neće biti odgovorni za bilo kakve greške, propuste ili bilo kakve gubitke, nesreće ili štete koje proizlaze iz ovih činjenica i njegovog ukazivanja ili potrošnje. Greške i propusti su uzeti.

Kreator i FKSStreet više nisu registrovani savetnici za finansiranje i ništa u ovom članku ne bi trebalo da bude savet za finansiranje.