in

BRUTALNI SNIMAK TINEJDŽERSKE TUČE: Devojčicu ispred škole prebila drugarica, očevici NAVIJALI (VIDEO)

Foto: Facebook

Na Fejsbuku je objavljen snimak tuča dve tinejdžerke ispred škole koji je toliko jeziv i brutalan da su društvene mreže ostale u šoku.

“OBEŠEN ĆU NOGOM STOLICU OBORITI”: Oproštajno pismo mladića (19) koji se bacio pod voz u Novoj Pazovi

Snimak napravljen u školi u Tamvortu, u Stratfordširu, snimili su prijatelji napadačice koji su se sve vreme smejali i bodrili je da nastavi. Jasno se može čuti kada jedan od njih kaže “još uvek je nisi udarila u lice”. Petnaestogodišnja nasilnica je danas uhapšena od strane policije.

Nju je prijavila žrtvina majka, koja je bila šokirana ovim postupkom, ali nije dozvolila da se nasilnica izvuče nekažnjeno. Incident se dogodio u Akademiji Landau Forte u ponedeljak i trajao je punih 25 minuta.

– Škola me je pozvala i obavestili su me šta se dogodilo. Bila sam šokirana i počela sam da plačem jer joj je ova devojčica bila drugarica – rekla je njena majka.

Video je postavljen na Snapchat i ona ga je odmah sačuvala, što se ispostavilo kao dobro, pošto je video ubrzo izbrisan.

SLIKA KRIJE JEZIVU TAJNU: Mladić se slikao, a potom se ubio (FOTO)

– Dobro je što se video deli putem Fejsbuka kako bi se podigla svest kod ljudi, ali to je veoma uznemirujuće i ja ne volim da ga gledam – poručila je devojčicina majka.

Pogledajte video:

https://www.youtube.com/watch?v=PY-viQmQbJA

(Piplmetar.rs)

Loading...