in

Štaa?

Da li je na pomolu pomirenje među sestrama Kovač?

Sve je bilo idilično, dok se Kristina nije posvađala sa svojom porodicom

Foto: avaz.ba

Sigurni smo da se sećate tinejdžerki iz 90-ih godina koje su na našu muzičku scenu unele pravo osveženje, što svojom pojavom, tako i Soul, Funk, R&B hitovima koje i dan danas volimo. Presudan je svakako bio njihov neosporan talenat jer su odrasle u pravoj muzičkoj porodici.

Naravno, reč je o grupi „K2“, gde su sestre Kristina i Aleksandra Kovač bile vokali. Njihov otac, Kornelije Kovač je poznati kompozitor, a majka je bila tekstopisac.

Foto: Youtubeprintskrin

Sve je bilo idilično, dok se Kristina nije posvađala sa svojom porodicom. Naime, ona se u jednom momentu javno odrekla sestre Aleksandre!

Porodične svađe su bile turbulentne jer je Kristina sve iznosila javno, što je otac Kornelije osudio, jer smatra da se takve stvari rešavaju u porodici. Kristina je  u otvorenom pismu na Fejsbuku izjavila:

 

Huh… teška priča.

Međutim, ono što nas je obradovalo je fotografija koju je Kristina Kovač postavila na Instagram.

 

Naime, ona je sa ocem bila na koncertu „Stinga“!

Kako su nekada zajedno pevale, pogledajte i sami:

Da li će se Kristina pomiriti i sa ostatkom porodice vreme će pokazati, ali mi ne sumnjamo da bi publika bila presrećna ako bi sestre Kovač opet snimile neki duet ili, još bolje, oživele grupu „K2“ !

Šta vi mislite?

(Jasmina Ristivojević)

Ovaj post je kreiran na našoj Piplmetar platformi. Dovoljno je samo da imate Fejsbuk nalog i možete da kreirate sadržaj koji će drugi čitati. DODAJ OVDE

Loading...