in

(DIY TRIKOVI) Jesen je stigla, iskoristite prazne tegle i opalo lišće i napravite magiju od svog doma

Za ovu dekoraciju, sve što vam je potrebno je nekoliko praznih tegli, nekoliko svećica, jesenje lišče i neka tkanina koju ćete oblepiti oko svećnjaka, odnosno tegle

prazne tegle uradi sam kao vatza za cveće

Jesen je uveliko pokucala na naša vrata, a mi smo za vas spremili nekoliko prelepih ideja za dekoraciju doma. Lako se prave, ne treba vam puno ni novca ni materijala, a vaš dom će svakako odisati toplinom uz njih, jer jesen nosi tople tonove boja.

Za ovu dekoraciju, sve što vam je potrebno je nekoliko praznih tegli, nekoliko svećica, jesenje lišče i neka tkanina koju ćete oblepiti oko svećnjaka, odnosno tegle, i romantično jesenje uživanje može da počne:

prazne tegle uradi sam kao vatza za cveće

Vazu sa cvećem zamenite sa ovom dekoracijom:

Sve što vam je potrebno je sprej zlatne boje koji možete kupiti u bilo kojoj farbari, neka stara ikebana koju ćete naprskati sprejem i jesenje lišće koje ćete poprskati diskretnim šljokicama.

A pogledajte ovo prelepo lišće!

Potrebno vam je: lišće lepog oblika, lepak, šljokice i tanka trakica. Na lišće stavite lepak, i dok se lepak još nije osušio pospite šljokice po njemu.

Kad se lepak osuši, pažljivo probušite malu rupicu kroz koju ćete provući satensku traku i okačite svoje blistavo lišće gde god želite. Sigurni smo da će privući pažnju a dom učiniti toplim, prijatnim i originalnim!

Napravite još jedan svećnjak u jesenjem fazonu:

Sve što vam je potrebno je neka čaša koju ne koristite.

Napunite je žirevima i pletenim grančicama (ili nečim drugim, pustite mašti na volju), odozgo stavite sveću (preporučujemo neku mirisnu sa mirisom cimeta, čokolade, ili vanile), i prosto: uživajte…

Jesen je zaista inspirativno godišnje doba, pa iskoristite je!

Ako vam se sviđaju ovakvi tekstovi, pratite na Fejsbuku Kako da trikove.

(Jasmina R.)

Ovaj post je kreiran na našoj Piplmetar platformi. Dovoljno je samo da imate Fejsbuk nalog i možete da kreirate sadržaj koji će drugi čitati. DODAJ OVDE

Loading...