in

haha

DOBILA SAM LOŠE VESTI OD GOCE TRŽAN Ivan Marinković u šoku slušao šta mu sestra govori

– Kako si Ivane? Ne deluješ mi dobro. Reci mi, je l ti mene voliš? Ja tebe volim – rekla mu je najpre sestra

Situacija u „Parovima“ se ne smiruje, budući da Ivan Marinković i dalje koristi svaku priliku da blati svoju bivšu suprugu Gocu Tržan.

Pre nekoliko večeri u emisiji „Upoznajte Parove“ prikazani tekstovi iz novina u kojima je Goca davala intervjue o svom bivšem mužu. Ona naglašava da je on napravio dete ali da nije njen pravi otac, jer ne brine o Leni.

– Sad ću da tužim Gocu. Poručujem mojoj sestri da pozove advokata da pokrene tužbu protiv Goce zbog izjava da nikada nisam brinuo o detetu, da pokrene postupak oko hipoteke za stan i oko solidarnog duga za stan. Muka mi je od Gocinih izjava! Ja tu ženu mrzim! Ona je meni uništila deo mog života! To je žena koja je jako zla, jako podmukla. Zbog nje i stvari koje je ona uradila je moja majka dobila rak! Od prvog dana našeg braka sam bio zaposlen, nisam izlazio i nisam se kockao – besneo je Ivan u rijalitiju, preneo je Puls.

Ivana Marinkovića je u jutarnjem programu sačekao šok. Javila se njegova sestra Teodora, i prenela mu vesti o stanu:

– Kako si Ivane? Ne deluješ mi dobro. Reci mi, je l ti mene voliš? Ja tebe volim! Znaš šta smo sve u životu prošli, i uvek smo pomagali jedno drugom. Moraću ovim putem da ti nešto saopštim. Molim te da se smiriš, popij čašu vode. Dobila sam poruku od tvoje bivše supruge. Goca odustaje od plaćanja stana, tako da smo mi stan našeg oca i majke izgubili. Goca je za vreme tvog boravka u rijalitiju donela tu odluku! Molim te da se samo ti dobro držiš tu“.

Goca Tržan i bivši muž Ivan Marinković

Ivan je bio zatečen, ali je rekao da neće da se bori na sudu, prenosi Kurir.

– Neka bude šta bude! Ja se uopšte sada ne nerviram. Ako je ona to odlučila, to više govori o njoj.

Predlažemo da pročitaite tekst Šta ostaje posle ljubavi: Slučaj Goce Tržan i Ivana Marinkovića.

Pratite najnovije vesti ovde.

(Piplmetar.rs/Pulsonline/Kurir)

Loading...