in

Ekskluzivni klubovi za luksuzni doček Nove 2019. godine u Beogradu

Spremni ste da otkrijete Novogodišnju noć 2019. u Beogradu? Svesni ste da vas u Beogradu za najluđu noć i dane oko nje ne čeka vas samo Doček 2019, već mnogo, mnogo toga više.

Foto: Promo

Beograd je tvoj izbor.

Ne zato što je Beograd sada u centru pažnje brojnih evropskih turista ili zato što se smatra da je su u njemu piće i hrana povoljni i da su devojke prelepe, a momci skockani.

Ne zato što toliko istorije ima da se vidi ili zato što su ulice pune veselih ljudi. Trenutno ne postoji mesto u Evropi koje nudi toliko energije i koje ima baš sve – od mirnih internacionalnih restorana, preko tradicionalnih kafana, do onoga što svi sada žele – ekskluzivnih klubova za luksuzni doček Nove 2019. godine u Begoradu.

Nova godina sa stilom

Nego, da pređemo na stvar. Hoćete najbolje iskustvo za najluđu noć u godini? Spremni ste da otkrijete Novogodišnju noć 2019. u Beogradu? Svesni ste da vas u Beogradu za najluđu noć i dane oko nje ne čeka vas samo Doček 2019, već mnogo, mnogo toga više.

Novogodišnje veče je jedna od najvećih svetskih, globalnih proslava koja označava poslednji dan godine prema gregorijanskom kalendaru – 31. decembra. Započnite odbrojavanje, gde god da ste na svetu … Sad je vrieme da počnete da tražite najbolje zabave, spremite se za ispraćanje starih dogodovština i uspomena i na neki način – rezimirate život i svu njegovu radost u jednom, sjajnom BUM momentu kada otkuca ponoć, a poteče šampanjac, polete konfete i grle te ljudi znani i neznani. Uradite to na pravi način i uđite u Novu godinu 2019 – u pravom beogradskom stilu!

Saznajte kuda ići!

TOP 3 ekskluzivna kluba u Beogradu za idealan doček Nove 2019. godine

Beograd je grad koji živi na rekama. Shodno tome su i klubovi u zoni Savamale i Beton hale idealni za elegantan i ekskluzivan doček.

1) Klub Hype

Klub Hype smešten je u najpopularnijem prestoničkom kvartu za noćni provod, u Savamali, na adresi Karađorđeva 46.
Nekada je na ovom mestu bio popularni Mikser House, a sada je ovaj lokal rezervisan za glamur i ekstravagancu, jednom rečju – Hype.

Ovaj klub sasvim opravdava svoj naziv i redove ispred kluba. Svojom pojavom ovaj fantastični klub donosi pravo osveženje na domaćoj klupskoj sceni, a poznavajući ekipu koja je kreirala ovaj koncept, s pravom možemo reći da će za kratko vreme postati jedan od vodećih klubova u prestonici. Prvo što ćete primetiti su atmosfera i ambijent koji nudi zabavu za sva čula. Posebna pažnja posvećena je osvetljenju i zvučnom sistemu koji doprinose tome da se gosti osećaju kao da su na najluksuznijem mestu u gradu.

Klub već stiče brojne fanove i redovne goste. Muzički koncept bazira se na zvucima house muzike i sličnih žanrova, tako da svi koji žele da uživaju u ovim i zvucima najvećih svetskih hitova neće pogrešiti ako se ovde nađu sa svojom ekipom u ponoć 31.decembra.

Ovo je pravi izbor za elegantnu i urbanu gradsku ekipu. Šta više treba da znate?

Adresa: Karađorđeva 46, Beograd, Savski venac
Radno vreme: 23:30 – 04:00
Muzika: House
Kapacitet: 400 people

2) The Bank

Klub The Bank je otvoren 2016. godine i nalazi se na Savskom pristaništu, na adresi Karađorđeva 2-4. Smešten na atraktivnoj lokaciji, ovaj klub okuplja sve ljubitelje kvalitetnog RnB i elektronskog zvuka na jednom mestu. Ovde ćete moći uvek da se vrhunski provodite od ponoći, pa sve do četiri sata ujutru.  Namenjen je svima onima koji znaju da prepoznaju kvalitetan provod i u njemu maksimalno uživaju. Na svoj način. Na samoj obali. Što i ime kaže, ali ako smatrate da vam se više sviđa prevod “banka”, usmerite se upravo u Bank-u kako biste “unovčili” svoju garanciju dobrog provoda.

Ovo je prvi i jedini pravi RnB klub u Beogradu prati ga reputacija da je jedan od najprestižnijih klubova na svetu, a za to je dobitnik i internacionalnog priznanja. Čuveni DJ gosti i usluga na visokom nivou jesu nešto što ćete prnaći unutar ovog kluba, a za sam doček vas pored RnB muzike očekuju i miksevi poznatih numera house-a i najvećih hitova.

Sa ovim klubom ćete zaista biti u centru svega.

Adresa: Karađorđeva 2-4, Belgrade, Stari grad
Radno vreme: 00:00h – 04:00h
Muzika: RnB
Kapacitet: 400 People

4) Klub Brankow

Klub Brankow nalazi se u centru Beograda, ispod samog Brankovog mosta odnosno praktično u samoj konstrukciji na neki način, zapravo na spoju Novog Beograda sa starim delom grada. Klub zauzima 200 kvadrata i praktično se nalazi u Brankovom mostu.

Interesantno je da u klubu dominira žuto osvetljenje, nalik osvetljenju samog mosta. Sam prostor ima neki fank prizvuk, i mešavina je stilova Berlina, Londona i Njujorka. Ovo mesto odiše elegancijom i šikom.

Klub Brankow predstavlja spoj urbanog i avangardnog, divljeg i sofisticiranog. Arhitekta ovog kluba je poznati umetnik Đorđe Gec, koji je dizajnirao i klubove „Tube“ i „Mladost“, kao i novootvoreni splav “Lasta”.

Akcenat je na kontrastu elemenata kao što su beton i staklo, drvo i koža. Akcenat se stavlja na svaki detalj, a po uzoru na engleske ekskluzivne klubove i detalje koje su radili ensgleski eksperti za klabing.

Adresa: Crnogorska 12, Belgrade, Savski venac
Radno vreme: 00:00h – 04:00h
Muzika: Disco / House / Funk / RnB
Kapacitet: 500 Ljudi

(Piplmetar.rs/PR)

Loading...