3 horoskopska znaka koja će sresti ljubav u Novoj godini

od strane | dec 24, 2023 | Horoskop | 0 Komentara

Vaša srodna duša može doći u vaš život mnogo brže nego što očekujete. Ovo su horoskopski znaci koji će sresti ljubav na početku Nove godine

Ako je ljubav vaša najveća novogodišnja želja, a pripadate jednom od ova tri znaka – čestitamo. Vama će već početak godine doneti dobre vesti.

Horoskopski znaci koji će sresti ljubav u Novoj godini

Bik (21. april – 20. maj)

Praznični period će doneti važne promene u vašem romantičnom životu. Kako se Nova godina približava, možda ćete želeti da razmislite o prednostima i slabostima vaših dosadašnjih veza. Razmislite o tome šta je nedostajalo u vašim prošlim vezama i izvucite zaključke za budućnost, jer bi novo poglavlje u vašem ljubavnom životu moglo da se otvori svakog dana. Zapamtite da zaslužujete da budete voljeni takvi kakvi jeste i da budete srećni – nema potrebe da izdajete svoje principe i menjate se zbog nekoga. Sa Venerom u Škorpiji, možda ćete naći hrabrosti da izrazite svoja osećanja svojoj simpatiji. A na samu novogodišnju noć osećaćete se privlačnije i misterioznije nego inače – potencijalni ljubavnik će obratiti pažnju na vas baš kada zazvone ponoćna zvona.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Horoskop za praznike obećava neke uzbudljive promene u vašem ljubavnom životu. Pošto je Venera u Škorpiji, vaša veza sa partnerom će postati još jača, a ako ste i dalje slobodni, onda imate sve šanse da upoznate dostojnog kandidata. Uprkos hladnom vremenu, ovi dani su prilika da unesete malo topline u svoj romantični i seksualni život. Kada započne poznanstvo, a iskra između vas prođe previše primetno, nemojte se plašiti da požurite stvari. Slobodno razgovarajte o zajedničkom preduzimanju sledećeg koraka. Retrogradni Merkur može dovesti do zabune ako pokušate da se igrate mačke i miša, tako da je najbolje da budete iskreni o tome kako se osećate. Bliže novogodišnjoj noći, 29. decembra, Venera prelazi u znak Strelca, stvarajući povoljno vreme za romantične avanture. Nakon što ste obavili važne pregovore i uverili se da se dobro razumete, možete početi da ostvarujete sve romantične snove i planove koje ste dugo gajili.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Za sve samce Vodolije, ova praznična sezona će biti zaista magična. Venera u Škorpiji čini povoljan aspekt vašem znaku i daje vam priliku da se povežete sa svojom senzualnom stranom i ponovo otkrijete svoju seksualnu moć. Ovo je savršeno vreme da se ponovo povežete sa onim što vas čini da kontrolišete svoju vezu, trenutnu ili potencijalnu. Važno je da definišete svoje granice i svoje potrebe u partneru kako biste se osećali istinski samouvereno. Slobodno sebi posvetite malo pažnje tokom ovog vremena. Kako Venera prelazi u Strelca, možda ćete biti inspirisani da probate nešto novo u svom ljubavnom životu. Ovo je savršeno vreme za brze izlaske ili možda čak i navođenje prijatelja da vam namesti sastanak na slepo. Sam doček Nove godine svakako treba da protekne u veseloj atmosferi, na prepunom mestu, gde ćete upoznati svog novog izabranika.

Vremenska prognoza za naredna 5 dana

Osećaj: 11°C
Vetar: 5km/h S
Vlažnost: 58%
Pritisak: 1013.88mbar
UV indeks: 1

PonUtoSreČetPet

15°C / 4°C
13°C / 4°C
12°C / 3°C
13°C / 3°C
13°C / 4°C

Nastavite da čitate

Opširnije