3 horoskopska znaka koja imaju jake anđele čuvare

od strane | apr 3, 2024 | Horoskop | 0 Komentara

Sigurno ste više puta čuli „rođen pod srećnom zvezdom“. Astrolozi kažu da te ljude štite jaki anđeli čuvari. A ko su ti srećnici, otkriva horoskop.  

Veruje se da su neki horoskopski znaci srećniji od drugih, te da više sile pažljivo prate svaki njihov korak, štiteći ih od nedaća.

Koga to štite moćni anđeli čuvari

Kažu da svaki čovek na rođenju dobija anđela čuvara, ličnog zaštitnika koji sve do smrti ne napušta osobu. Štiti je od svih nedaća, usmerava na pravi put i pomaže joj u raznim životnim situacijama. U anđele čuvare veruju i astrolozi koji smatraju da su neki horskopski znaci srećniji od drugih jer imaju moćnije nebeske zaštitnike nego drugi znaci zodijaka, a koji ih vešto sprovode kroz sve životne oluje. A koji su to srećnici horoskopa?

Blizanci

U stvari, glavna sreća u životu Blizanaca su njihovi divni prijatelji. Ovaj vazdušni horoskopski znak zna da se okruži ljudima koji su uvek spremni da pomognu i daju savet. To što su takvi mogu zahvaliti zvezdama, ali i jakim anđelima čuvarima.

Devica

Ni tu nema posebnog misticizma. Ako verujete u karakteristike ovog znaka zodijaka, onda Device imaju dobro razvijenu intuiciju. Iz tog razloga im je lako da izbegnu neprijatne situacije i zaobiđu prepreke. Za njih kažu da im anđeli uvek pomožu. Zato im sve ide od ruke i lako stiču materijalno bogatstvo.

Strelac

Prema rezultatima eksperimenta naučnika sa Univerziteta u Kembridžu, sreća direktno zavisi od spremnosti da se rizikuje. Strelac se smatra jednim od najvećih kockara zodijaka. Takvi ljudi znaju da se snađu u teškim situacijama jer uživaju u adrenalinu.

Osim toga, vladar znaka Strelca je moćni Jupiter, dobrodušni džin među planetama koji ih obasima i materijalnim i duhovnim izobiljem. Ako neko ima jake anđele čuvare, onda su to Strelčevi. Kako inače tumačiti sve one nevolje u kojima su se našli, a iz kojih su tako lako isplivali.

Kharchenko_irina7/gettyimages.co.uk

Opširnije