5 horoskopskih znakova koji očekuju kardinalne promene u aprilu

od strane | mar 29, 2023 | Horoskop | 0 Komentara

Spremite se za april – najbolji mesec 2023. godine, kada će se dogoditi sve što niste mogli da zamislite!

Spremite se tada u aprilu 2023. svi možemo da se potresemo – očekuju nas pomračenja u znacima Ovna i Vage, koji simbolizuju odnos muškarca i žene. Zato se nemojte iznenaditi ako oko vas nastane pravi bum razvoda, venčanja ili početka veze – tako temperamentne energije odavno nije bilo na nebu!

Pun Mesec u Vagi 6. aprila označiće neko važno rešenje ili kulminaciju svih aktivnosti koje ste započeli pre šest meseci, oko 25. septembra 2022. Mladog Meseca u Vagi. Na primer, tada ste započeli vezu, a sada očekujete ponudu za brak.

Mlad Mesec i pomračenje u Ovnu 20. aprila biće drugi mlad Mesec u ovom znaku, što znači da će biti moguće „preispitati“ šta ste odlučili 21. marta.

Nejasno

U aprilu će se u vašem znaku pojaviti Pun Mesec, što znači da možete doneti važnu odluku za sebe i biti u centru pažnje partnera. Na primer, može vam biti ponuđeno da promenite svoje prezime, ime ili ćete možda odlučiti da se razvedete i promenite pasoš. Takođe je veoma, ako ste mužarac, da će vaša voljena osoba doneti važnu odluku do 20. aprila, ili će vam saopštiti vest o teškoćama, preseliti se ili možda samo zatražiti. Ceo mesec postoji mogućnost da iznenada nepoznate svog budućeg izabranika.

Iznad

10. aprila dolazi do kolonije Jupitera i Sunca u vašem znaku, nakon čega sledi mlad Mesec i pomračenje 20. aprila. Ovo sugeriše da će vas ceo mesec Univerzum voditi do važne odluke koja će vam dati snagu i naboj samopouzdanja! Možete ponuditi svom partneru da živi zajedno, ili se iznenada udati za stranca! Takođe je verovatno da odlučite da promenite svoj imidž ili preuzmete novi status.

Škorpija

U aprilu nas očekuje retrogradni Merkur u znaku Bika, koji je odgovoran za vašeg suružnika ili voljenu osobu. Verovatno ćete odlučiti da ozbiljno naučite svoju vezu – promenite dogovore, tražite kompromis ili čak vratite bivšeg!

Strelac

U aprilu se u vašem ljubavnom sektoru javlja mlada osoba mesec dana – možete se iznenada zaljubiti, ili ćete se suočiti sa ozbiljnim promenama u ljubavnim i romantičnim vezama do 20. aprila. Takođe je verovatno da ćete do kraja aprila iznenada saznati … za svoju teškoću! Pomračenje se dešava na osi dece u vašoj natalnoj karti, pa se pripremite na činjenicu da će naredne 2-3 godine biti potpuno zaokupljeno majstorstvom ili gradnjom porodičnih odnosa. Osim toga, do 20. aprila partner može iznenada da vas zaprosi.

Blizanci

Mesec počinje punim mesecom u Vagi u vašem ljubavnom sektoru. Verovatno ćete doneti važnu odluku u vezi sa partnerom – da li da se razvedete ili vezu premestite u novi krug. Najverovanije je prva faza ove odluke počela oko 25. septembra 2022. i sada možete jednostavno da donesete kardinalnu odluku. Na primer, odlučite da rodite dete, ili možda shvatite da je vreme da odete i da je vaša harmonija u životu važnija od svake veze.

jakoblund/gettiimagesplus

Najnovije na portalu Marie Claire

Detaljnije