DNEVNI HOROSKOP: Bikove očekuju preokret, poznanici se smeškaju Devicama, Ribe treba da obrate pažnju, a vi?

od strane | mar 19, 2023 | Horoskop | 0 Komentara

Pročitajte dnevni horoskop za 19. mart 2023!

Izvor: Fred Mantel/Shutterstock

Dnevni horoskop za 19. mart 2023. evo šta vam zvezde poručuju kada su ljubav, posao i zdravlje u pitanju!

IZNAD

Dnevni horoskop za 19. mart 2023. donosi vam nove izazove. Već na početku dana dvaput ćete se naći na raskrsnici. Vaše raspoloženje za ostatak dana zavisi od vašeg izbora. Dobro razmislite šta želite i šta dobijete. Izaberite pažnju u saobraćaju!

BIK

Zvezde vam donosi jedan puni obrt. Ili ćete prekinuti stvari u korenu ili ćete jednostavno krenuti novim putem. U svakom slučaju, pomerite se sa jedne te iste tačke. Nedostaje vam više razumevanja ljudi oko vas, pa su moguće sitne nesuglasice i svađe. Razgovor u tren oka rešava sve!

BLIZANCI

Iskoristite lepo vreme na samom početku dana i napunite se pozitivnom energijom. Ti to zaslužuješ! Očekujte kritike na svoj račun, pažljivo slušajte šta drugi imaju da kažu i poštujte ih. Dobro ti žele! U ljubavi očekujete manje trvenja, vreme je da rešite stvari koje vas dugo muče.

RAK

Moguće je da ćete osetiti određeni nemir, već na početku dana, poslušajte svoj instinkt. Moguće je da će vam neko ponuditi poslovnu saradnju, sve staviti na papir i videti na šta odgovarate i šta vam ide u prilog, a šta ne. Obratite više pažnje na krvni pritisak i ishranu. Iseci salo!

LAV

Danas je idealan dan da konačno presječete i odlučite o poslovnom planu koji vam se vrtio u glavi. Izađite iz svoje zone udobnosti i dajte sebi šansu za nove ideje i planove. Savetujte malo na porodičnim odnosima, mogli biste da zamerite što ste malo odselili. Glavno su moguće.

DEVICA

Početak vašeg dana biće ispunjen pozivima, obavezama i završenim nedovršenim poslovima. Do kraja dana očekujte poziv na zanimljivo društvo. Što da ne? Novi poznanik vam se oseća, ostali prirodni i sve će proći kako treba. Zauzete Device da posvete više pažnje svom partneru. Dobro zdravlje!

VACANCI

Dnevni horoskop za 19. mart 2023. poručuje da se čuvate nove ljude koji su vam previše naklonjeni. Mogli bi imati skrivene motive! Ne zaboravite obećanja koja ste dali ljudima, inače biste mogli lako shvatiti. Mogući su bolovi u mišićima i zglobovima. Krećite se više!

ŠKORPIJA

Ne volite atmosferu oko sebe, a nerviranje vam ne ide na ruku. Umesto toga, promenite svoje okruženje, krećite se više i radite stvari u kojima uživate. Pazite na impulsivnu kupovinu i pazite u šta ulažete svoj novac da ga ne biste izgubili.

STRELAC

Obavežete vas pritiskaju, a vi ste zaglavljeni na mestu. Sve što vam treba je mnogo bolja organizacija. Malo ste se zanemarili u poslednje vreme, a značajan pridajete manjim važnim stvarima. Zaljubljeni su vam brodovi malo uzdmani, vreme je za privatni razgovor. Neka vaš partner zna šta vas muči.

JARAC

Sve što je brzo je i kratko. Ova poslovica će vas pratiti tokom celog dana. ne žurite sa odlukama i rečima. U ljutnji biste mogli povrediti ljude oko sebe. Očigledno vas nešto čini nemirnim, pokušajte da saznate šta je to. Slobodni Jarci će želeti neobaveznu vezu.

VODOLIJA

Sve što je u prošlosti trebalo bi da ostane tamo. Vodi se time i hrabro istupi napred. Očekujte noćni sastanak koji će vam ulepšati dan. To može biti osoba sa kojom se intelektualno dopunjuje. Nije pogodan za preteranu potrošnju, bolje računajte sa finansijama.

RIBA

Dnevni horoskop za 19. mart 2023. poručuje da obratite pažnju na obećanja koja dajete. Ne govori ono što ne možeš da isporučiš. To bi moglo da vas košta kasnije. Drugu polovinu dana koristite za druženje i opuštanje u prirodi. Svideće ti se!

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Svaki dan na Viberu očekuju saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao. PRIMENITI OVDE.

(SVET)

Detaljnije