Ovnovi

Posao: Opušteni prvi dan vikenda je za većinu Ovnova da uživaju prvenstveno u nekim rekreativnim aktivnostima.

Ljubav: Posvetite ovaj dan sebi i uživajte u svemu što vam najviše odgovara.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

)

Posao: Nemojte se iznenaditi ako vam ove planove danas poremete neke obaveze na koje ste možda zaboravili, a koje su vezane za neke nove poslovne aktivnosti.

Ljubav: Moguće je očekivati da vam osoba koju dugo poznajete kroz posao pokazati neskriveno interesovanje i naklonost.

Zdravlje: Uživavali biste u šetnji, boravku u prirodi.

Blizanci

Posao: Danas možete sve da postignete na vreme, samo ako se ne raspršite u mnogo pravaca, pa se prvo dobro organizujete.

Ljubav: Bar jednom ćete imati priliku da pokažete svoje šarmantne kvalitete ako planirate izlaz sa društvom. Uživajte.

Zdravlje: Nema značajnih upozorenja.

Rak

Posao: Rakovi imaju puno obaveza tako da što pre krenete na posao, pre ćete završiti. Nema razloga za brigu da nešto neće postići

Ljubav: Nije preporučeno sedeti i čekati da se nešto desi na vašem ljubavnom frontu. Vreme je da se malo pomerite, prilika je blizu vas.

Zdravlje: Osim umora, nema značajnih upozorenja.

Lav

Posao: Lavovima predstoji opušten dan. To je obaveza, a ako jeste, moći ćete to da uradite sa lakoćom. Preporučuje se da više vremena posvetite rekreaciju i sportskim aktivnostima.

Ljubav: Verovatno se ništa važno i konkretno neće desiti tokom ovog dana, ali ako se nešto i javi, vrlo je moguće da se neće desiti registrovati

Zdravlje: Vrlo dobro.

Djevica

Posao: Mnogo obavezne čekaju Intenciju i ove subote. Pokušajte da posvetite dovoljno vremena i adekvatan odmor, koji vam je potreban.

Ljubav: Ako ste zadovoljni makar i malo pozitivnom promenu u odnosu na prethodni period, koristite ovaj dan da uživate u tome što imate podignuto

Zdravlje: Naspavaj se

Vaga

Posao: Moguće je da danas ćete imati kraće poslovne dogovore i postizanje važnog dogovora, na koji ste dugo čekali

Ljubav: Povoljni astrološki aspekti daju vam dobru osnovu da se upustite u ljubavnu sferu i uspostavite bliži kontakt sa osobom koja ti privlači pažnju.

Zdravlje: Veoma dobro.

Škorpija

Posao: Škorpije bi ovu subotu trebalo da provedu u opuštanju i odmoru, kako bi prikupile energiju za naredni poslovni ciklus. Radite samo ono što je hitno.

Ljubav: Treba vam i opuštanje kada je ljubav u pitanju. Ne treba vam nedostajati energije i motivacije za neku dobro osmišljenu akciju. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Danas bi trebalo da svoje obaveze ostavite stranim i posvetite se sebi, odmoru, druženju i svemu što vas ispunjava pozitivnom energijom

Ljubav: Odličan je dan za sve vrste žurki, izlaske. Iskoristite ga u dobrom raspoloženju.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Za vredne i istražne Jarčeve ova subota dolazi kao da im je rečeno da malo gasa i da se samo hitnim poslovima.

Ljubav: Na zabavnom polju očekuje vas promenljivo raspoloženje. Možda bi trebalo da uradite više sa sopstvenim očekivanjima.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.

Vodolija

Posao: Ako imate više obaveza, vrlo je verovatno da će vam neko od kolega biti na raspolaganju i spreman da vam pomogne.

Ljubav: Dobar je dan za provođenje vremena , druženja sa prijateljima, izlasci.. Budite opušteni, javljaće vam.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Don Ne preterujte danas sa bilo kakvim aktivnostima, vreme je da usporite, umirite i dobro razmislite o narednim koracima kada je postao u pitanju.

Ljubav: Na ljubavnom planu, dakle, očekuje vas dan i lepih prilika u vidu novih poznanstava, a na vama je da se opustite i uživate u trenutku.

Zdravlje: Sasvim solidno.

astroputnik.com

Pročitaj više