Dnevni horoskop za 17. april: Šta nam sprema trigon Meseca i retrogradnog Merkura ?

od strane | apr 17, 2024 | Horoskop | 0 Komentara

Dnevni horoskop za 17. april donosi trigon Meseca u Lavu i retrogradnog Merkura koji nas podseća na važnost strpljenja. Sagledajte situaciju iz svih uglova pre nego što donesete važnu odluku.

Ovan

Ne dozvolite da vas zaslepi to što ste u centru pažnje, Ovnovi. U redu je ponekad se poniziti i pohvaliti i druge ljude. Zavhvalite onima koji vas podržavaju i koji su vam pomogli da dođete do vrha. Označite nekoga na društvenim mrežama kome bi dobro došlo pojačanje i obavestite svoje pratioce koliko su talentovani. Pokazivanje ljubavi drugima će i vama doneti nešto dobro.

Bik

Bićete posebno emotivni danas, ali pazite da ne padnete u potpunosti pod njihov uticaj. Slobodno pisanje, meditacija ili katarzični tekst mogu pomoći prijatelju da se razmrse svi zabrinjavajući čvorovi. Zapamtite, postoji jasna razlika između uživanja u nekoliko životnih zadovoljstava i potiskivanja emocija tako što ćete se prejedati nezdravom hranom.

Dnevni horoskop za 17. april: Blizanci

Vaši prijatelji traže pažnju, ali da li je važnija vaša romantična veza? Očistite svoj raspored i rezervišite kvalitetno vreme za sebe. Možda da se počastite večerom ili da pozovete tu dragu osobu posle posla. Moguća je i potencijalna saradnja. Ako imate previše obaveza, podelite ih sa nekim kome verujete.

Rak

Moguće je da će svi želeti vaše društvo danas što vi naravno nećete moći da ispunite. Ali pokušajte da budete učtivi čak i kada odbijate taj poziv. Moraćete da odaberete prioritete umesto da rasipate svoju energiju. Zadaci koji će vam pomoći da završite svoj posao i date prioritet svom zdravlju bi trebalo da budu jedinte tačke dnevnog reda za sada.

Lav

Ne iznosite ništa u šta niste sigurni danas, a još manje obećavajte osim ako to ne možete da sigurno ispunite. Kada je u pitanju obavljanje posla, šarm danas neće biti dovoljan. Svi računaju na vas da povučete vaš deo. Jedini problem jeste što ste skloni ometanju. Potrudite se da zaista fokusirano radite svoj posao. Upornost će se isplatiti.

Devica

Vaše šesto čulo će danas biti dodatno pojačano, tako da ne ostavljajte ništa pod znakom pitnaja. Pustite svoju intuiciju da vas vodi i obratite pažnju na govor tela drugih ljudi. Ako vam nešto deluje sumnjivo, uradite istražite sve do detalja kako biste došli do korena problema. Možda je vreme da prekinete neke kontakte.

Dnevni horoskop za 17. april: Vaga

Ako osećate da je vaša veza van ravnoteže, pokušajte da je vratite tamo, Vage. Međutim, nemojte očekivati da ćete doći do bilo kakvog razumevanja ako ne komunicirate jedni sa drugima. Kada vežbate aktivno slušanje i zaista čujete ovu osobu, možda ćete otkriti da ni vi niste savršeni. Pustite prošlost da tamo ostane i isplanirajte kvalitetno vreme zajedno.

Škorpija

Vreme je da se upoznate sa nekoliko uticajnih ljudi. Danas je sve u tome koga poznajete, a prijatelj sa dobrim vezama bi vam mogao otvoriti neka ekskluzivna vrata. Dobra karma pokreće svet, pa nemojte opterećivati ljude kada tražite od njih da vas preporuče za nešto za šta ste više nego kvalifikovani.

Strelac

Današnji aspekti vam daju optimistično raspoloženje u pogledu vašeg ljubavnog života. Dozvolite sebi da romantizirate i sanjarite dopuštajući svom srcu da omekša i da se otvori. Ipak, nemojte preduzimati nikakve korake. Postavljajte pitanja, posmatrajte, pokažite interesovanje, ali uradite nešto neobično za sebe i ostanite malo misteriozni.

Jarac

Oslonite se na svoje znanje i intuiciju umesto što jurite za svakim trafom. To je više nego dovoljno da privučete važnu priliku. Mogli biste biti prijatno iznenađeni onim što manifestujete ako pustite da se univerzum stara o vama. Ako vam treba više samopouzdanja, provedite vreme sa ljudima za koje je verovatno da će ceniti vaše vrline.

Dnevni horoskop za 17. april: Vodolija

Ako ste uzbuđeni zbog nove veze, uverite se da nikoga ne dižete na pijedestal. Današnji aspekti čine neverovatno lakim projektovanje određenih kvaliteta na ljude koji se još uvek nisu razvili. Možda ćete se u postojećoj vezi osećati motivisanim da rekonfigurišete svoje uloge ili da vodite razgovore o budućnosti. Šta vas zaista koči da se u potpunosti posvetite drugoj osobi?

Ribe

Pronađite konkretne metode da učvrstite svoje rutine. Preskočite te jake kafe i nezdrava pića i odlučite se za dekofeinsku varijantu. Ako ste imali stresan dan u kancelariji, najbolje bi bilo da prošetate da malo razbistrite glavu. Nemojte da reagujete impulsivno i dajte sebi vremena da odreagujete mirno.

Najgori cimeri Zodijaka: Sa njima je život pakao

ilona titova/GettyImagesPlus

Opširnije