Ovan

Posao: Predstoji solidan dan za većinu Ovnova da se u svom energetskom ritmu okrene više poslovnih oblasti. Naglašeni su spoljašnji poslovi.

Ljubav: Trebalo bi da bude prilike da poznate nove lepe ljude ove sredine, ali osim flertovanja, ne očekujete veće promene.

Zdravlje: Proverite krvni pritisak.

Bik

Posao: Morate nešto da ispravite, pazite da ne reagujete preterano na svoje saradnike koliko god da ste u pravu.

Ljubav: Aspekti su povoljni za vas da se posvetite ljubavnoj sferi na način koji vam najviše odgovara i primenite bar jednu željenu akciju. Uživajte.

Zdravlje: Veoma dobro.

Blizanci

Posao: Držite se stvarnih knjiga sa kao što manje priča, da ne kažete nešto što ne treba i da sebi zakomplikujete situaciju, posebno kada je u pitanju komunikacija sa važnim poslovima saradnicima.

Ljubav: Radite ne dozvolite svojim nikome meša da se uključite vaše partnerske odnose. Ako ste u mogućnosti, želite kraće putovanje

Zdravlje: Kardiovaskularni problemi, dovoljno se odmorite

Rak

Posao: Moguća su kašnjenja u stvarima koje su vam važne, posebno kada su u pitanju dogovori i papirologija. Nema šta da brinete, prihvatite ovo kao lošu dužinu u ovom trenutku.

Ljubav: A kada je u pitanju ljubavna sfera, dobro je realno posmatrati situaciju u kojoj se nalazite. , pomirite se sa trenutnim stanjem pa nastavite dalje.

Zdravlje: Moguća glavabolja.

Lav

Posao : Lavovima predstoji veoma dobar dan da na potpuno zadovoljavajući način ostvare planirane planove i ciljeve i konačno krenu u posao koji je dugo čekao.

Ljubaznost : Dobar poznato zasnovano zasnovano flertovanju. Za konkretne ljubavne poteze sačekajte povoljniju dužinu.

Zdravlje: Kardiovaskularni problemi.

Devica

Posao: Mogu da vam se danas otvori neki novi poslovi za saradnju ili projekti sa inostranstvom. Ako je potrebno, tražite savet od nekoga koga smatrate autoritetom ili od nadređenog, imaćete podršku

Ljubav: Komunikacija sa novim simpatikom teče baš onako kako vam odgovara. Uzmite si vremena, ostavite se i pustite da stvorite idu svojim tokom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Ako vam dođe nova poslovna ponuda, ne oklevajte više, ponekad prilike treba prihvatiti u hodu.

Ljubav: Možete očekivati sada u sferi ljubavi, pa evo motivacije da se bavite ovim poslom i uživajte u različitim najfinijim emocijama sa osobom koja vam se svida jer jednostavno zračite.

Zdravlje: Ako ste bili na preventivnim lekarskim pregledima , ne bi trebalo da bude razlog za brigu .

Škorpija

Posao: Završi sve što je ostalo, iseci priče, završi sa formalnostima, pripremi se da daš neuporedivo više energije i volje nego što sada postignete i uspeh će doći.

Ljubav: Najviše ćete pomoći sebi ako inicijativu ovog dana prepustite drugoj strani.

Zdravlje: Meteoropatske reakcije

Strelac

Posao: Neki od vas će moći da d. i stavite tačku na poslove i projekte koji ih već neko vreme opterećuju i koče njihov poslovni rast.

Ljubav: Voleli biste da se družite sa prijateljima, organizujete noćni verzijuzak i moždani izlazak. Opustite se i uživajte u dobrom društvu.

Zdravlje: Potrebna vam je neka vrsta psihofizičke relaksacije.

Jarac

Posao: Veći deo ovog dana Jarčevi bi trebalo da imaju dodatne motivacije za izvršenje neizmirenih poslovnih obaveza iz prethodnog perioda, ako ih ima. Vreme je da okrenete novu kartu vizite.

Ljubav: Treba vam mnogo fleksibilnosti i takta ako želite da izbegnete moguće nesporazume sa voljenom osobom.

Zdravlje: Veoma dobro.

Vodolija

Posao: Vaše liderske veštine bi mogle da dođu do izražavanja danas, posebno kada su u pitanju novi poslovi. Za vas nikada nema iznenađenja.

Ljubav: Izađite zajedno, družite se sa ljudima koje volite, budite nežni jedni prema drugima i uživajte.

Zdravlje: Mogući kardiovaskularni problemi.

Ribe

Posao: Samo završi jednu stvar, a onda može iskrsnuti nešto drugo, druga stvar, treća stvar, i tako ceo dan može biti ispunjen obavezama i neočekivanim situacijama. Korak po korak, bez nervoze i sve ćete rešiti.

Ljubav: Ako ste nedavno saznali novu osobu, obratite se još više pažnje jer ona može veoma stimulativno delovati na vas i učiniti osećate se lepo i poželjno .

Zdravlje: Čuvajte se infekcija, prehlada.

astroputnik.com

Više detalja