Ovnovi traže podršku porodice, Rakovi zarađuju

Dnevni horoskop za 22. septembar Ovan

Bezbednost i stabilnost emocionalnih veza će vam postati važni u vašem zabavnom životu. Energiju ćete usmeriti na partnera i vezu, a to će biti prijateljsko iznenađenje za vašeg partnera. Oni koji su i dalje slobodni sada će izabrati samo opcije trajne veze. Prilike su u blizini.

Bik

Prezadovoljni ste različitim emocijama, sve ono što ima „ljubazan znak“ privlače vašu pažnju i veliko interesovanje. Osećajte da ste na emocionalnoj prekretnici, neki od vas čak donose životno važne odluke. Na poslu ste manje pažljivi, ali ste već zaslužili usluge, pa vam niko neće zameriti.

Blizanci

Komunikacija nije vaša jača strana ovih dana, zbog retrogradnog Merkura, ali danas zaista čeznete za društvo. Vaš suružnik ili emocionalni partner i vi ćete imati mnogo ideja i predloga kako da poboljšate svoj zajednički život i poboljšate svoju emocionalnu vezu. Uživajte u razgovorima na različite teme.

Dnevni horoskop za 22. septembar – Rak

Ako nećete moći da provedete sa partnerom onoliko vremena koliko biste želeli, vreme koje provodite na druge stvari će se pokazati korisnim za boje, jer će vam doneti materijalnu korist u duge staze. Konačno, vaše ideje se stvaraju i cene, a vaša karijera ide u dobrom pravcu.

Leo

Važno je da uskladite razum i osećanja, impulsivna reakcija može da vas navede na pogrešnu procenu i ponašanje. Nema potrebe da se održavate na nekim neostvarenim ili ružnim situacijama iz vaše ljubavne prošlosti. Ako ste mladi ili slobodni, pred vama je nova romansa.

Devica

Na poslu je dosta zahtevno i čupavo, a čini vam se da ne možete da odgovorite na zahtev postavljenih. Možda zato što su nerealni. Vaš partner izražava jasno nezadovoljstvo i pokušava da vas ubedi u drugačiji način razmišljanja. Razgovor, dobronamerni saveti ili podrška bliskih prijatelja uvek pozitivno utiče na vaše raspoloženje.

Vaga

Pred vama je nova odluka koju želite da saopštite voljenoj osobi. Privremena razdvojenost od voljene osobe ili emocionalna distanca trebalo bi da vas ohrabre da smislite dobro rešenje. U rasvetljavanju ljubavnih problema važno je da sačuvate unutrašnju energiju i psihičku ravnotežu.

Škorpija )

U pozitivnom zanosu ponekad mislite da je sve moguće i lako postići. Ipak, nemojte kolegama davati obećanja koja ne možete da ispunite, bolje budite oprezni. U ljubavnom životu ili u vezi sa voljenom osobom delujete veoma energično.

Dnevni horoskop za 22. septembar – Strelac

Sa voljenom osobom ove nedelje ćete doći neke, moglo bi se reći, idilične trenutke. Naravno, srećni ste i ispunjeni, jer su zajednički trenuci koje doživite sa voljenom osobom ove nedelje zaista posebni. S druge strane, nije jako na polju karijere, pa pokušajte da bar deo svoje energije preusmerite tamo.

Jarac

Neki će u svojoj voljenoj osobi poznati svog vrhunskog partnera. Biće malo zbunjeni, ali i spremni za akciju. Takođe će ih sve više obuzimati potreba za nežnošću i pažnjom. Imaju pravo na to, pa neka iskazuju svoje potrebe. Neki će duvati i na hladnoći i u svakoj sitnici videće razlog za brigu. Potrebni su vam opuštanje i radost.

Vodolija

Porodični izazovi će uveliko zaokupiti vašu pažnju u privatnom životu. U vezama će balansirati između partnera i porodice, s tim što će im odnos sa voljenom osobom biti malo težak. Samci će ostati kod kuće.

Ribe

Srećom , )zvezde su na tvojoj strani, pa kad malo „smanjiš iskustvo“ tvoj odnos sa tvojim kolegama će se usuglasiti. Za sada je jedini savet: strpljivo – spaseno. Za jedan koji su u braku, porodični pritisak i obaveze će se činiti nepodnošljivim. Ne brini, i ovo će proći. Ne donesite ishitrene odluke.


lolostock/gettiimagesplus

Više detalja