Dnevni horoskop za 5. decembar: Trigon Venere i Saturna podstiče preuzimanje inicijative

od strane | dec 4, 2023 | Horoskop | 0 Komentara

Dnevni horoskop za 5. decembar donosi nam preuzimanje kontrole. Ovo će biti idealan dan za osmišljavanje planove ili sprovođenje ideja u delo. Osim toga, trigon Saturna i Venere podstiče otkrivanje osećanja.

Ovan

Ovo će biti dan kada će horoskop olakšati pristup vašem nesvesnom. Ovo će vam omogućiti da pronađete odgovore na neka od svojih najvećih pitanja tako što ćete iskoristiti moći svog kreativnog desnog mozga. Osim toga, ponekad je dobro usporiti i jednostavno prihvatiti komplimente udvarača.

Bik

Ukoliko ste se osećali kao da tražite ljubav ili vezu na pogrešnim mestima, nemojte širiti polje pretrage, već ga suzite. Savršeni partner bi mogao da vam bude ispred nosa. Možda je u pitanju neko koga već jako dugo poznajete, ali nikad niste ni pokušali da ga vidite na taj način.

Dnevni horoskop za 5. decembar: Blizanci

Iako uvek tražite inspiraciju na mestima koja su daleko, možda bi sad trebalo da umanjite svoj plan igre i da se fokusirate na sitne korake. Veoma je važnoo da postavite čvrste osnove za sve što planirate da uradite. Čak i ako morate da napravite nekoliko koraka unazad, vredeće dodatnog vremena.

Rak

Ubrzavanje posla bez provere detalja, može samo da ga uništi. Pokušajte da zastanete na trenutak i ispitajte da li je to zaista pametna ideja. Ukoliko je vaša mašta nadmašila stvarnost ili ne preduzimate odgovarajuće mere predostrožnosti pritisnite pauzu. Strpljenje će vam pokazati jasan put.

Lav

Da li ste nečiju ljubav ili nepokolebljivu podršku uzimali zdravo za gotovo? Sada je vreme da vi pokažete svoja osećanja nekom iz vašeg užeg kruga. Dozvolite sebi da se zaista povežete sa ovom osobom ili ljudima. Ovakva povezanost će vam posebno prijati.

Devica

Devicama će ovaj dan biti pogodan za razgovore vezane za budućnost veze. Ukoliko ste sami, ali postoji potencijalni partner, možda je vreme da razjasnite da li vaš odnos ima neku budućnost. Ukoliko ste već u vezi, možda ste spremni da podignete vašu vezu na viši nivo.

Dnevni horoskop za 5. decembar: Vaga

Ovo je odličan dan za Vage da razjasnite svoje potrebe i želje koje se odnose na vaše odnose sa bližnjima. Mogli biste se iznenaditi svojim osećanjima. Prepustite im se i vidite kuda će vas odvesti. Međutim, nemojte donositi nikakve nagle odluke. Pustite da se nova saznanja slegnu.

Škorpija

Dajte sve od sebe da bude hladni – bar spolja, čak i ako želite da iskočite iz svoje kože. Ukoliko ste sami, izađite u zanimljive kafiće ili kulturna dešavanja koja vas interesuju i možda upoznate potencijalne partnere. Ukoliko ste u vezi, isplanirajte veče iznenađenja dajući im male tragove iznenađenja tokom celog dana.

Strelac

Možda je nekada bolje da vođenje projekta prepustite nekom drugom Strelčevi.Današnje nebo vam poručuje da je nekad bolje odustati od preteranog osećaja kontrole. Osim što je iscrpljujuće, ume biti i veoma nepotrebno. Umesto da pravite sve moguće scenarije u glavi, prepustite vođstvo prijatelju.

Jarac

Ukoliko vam donošenje odluka na osnovu intuicije ne ide sjajno, možda je vreme da isprobate ankete. Ukoliko imate mane, to je da ste veoma dobri u sagledavanju toga šta bi moglo poći naopako u budućnosti. Obratite se svom krugu najbližih prijatelja za podršku i pitajte za savet.

Dnevni horoskop za 5. decembar: Vodolija

Vaše tajno oružje su ustvari drugi ljudi. Morate izaći iz tajnog zadatka kako biste aktivirali moć dinamičkog dua. Ali, da biste u tome uspeli, morate da prihvatite da postoje ljudi koji znaju mnogo više o nekim stvarima od vas. Kada se udružite sa pravom osobom, nebo je granica.

Ribe

Proverite svoje planove o budućnosti. Moguće je da ćete osmisliti plan koji će materijalizovati vaše planove na previše jednostavan način. Najbolje od svega je što nećete morati da menjate slobodu za veći osećaj sigurnosti.Budite posvećeni svojoj biziji i nemojte odustajati dok je ne ostvarite.

Deagreez/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate

Opširnije