Dnevni horoskop za 9. februar: Mlad Mesec u Vodoliji jača ambicije

od strane | feb 9, 2024 | Horoskop | 0 Komentara

Dnevni horoskop za 9. februar donsoi mlad Mesec u Vodoliji i početak godine Drvenog zmaja. Ovo je svakako savršen dan za nove početke.

Ovan

Današnji mlad Mesec u Vodoliji nudi neke podsetnike koji otvaraju oči. Obratite pažnju ko u vašem timu daje inspiraciju timu, a ko sve usporava. Spremni ste da unapredite svoje snove i nemojte da vam iko stoji na putu da to i učinite. Ova nova energija vas podržava u skoro svakom planu.

Bik

Danas ćete biti spremni da se vinete u nove visine. To je sjajno, ako znate kuda ste krenuli i šta tačno hoćete. Nećete moći da vidite napredak ako ne znate na šta tačno ciljate. Tokom naredne dve nedelje, dobro razmislite o svojim željama i pokušajte da zamislite gde biste da budete za šest meseci. Kada zamislite cilj, moći ćete da krenete ka njegovom ostvarenju.

Dnevni horoskop za 9. februar: Blizanci

Ne uzimajte tuđe mišljenje u obzir ili prihvatanje osrednjeg kvaliteta kao nešto čemu treba da se povinujete. Ovaj mlad Mesec donosi priliku da ostvarite jedan od svojih snova, ali morate dobro da razmislite na koji način da to učinite. Istražite i napravite validan plan i uverite se da je vaša vizija dovoljno velika.

Rak

Parovi bi konačno mogli da se osećaju spremnima za veliki i nadolazeći korak. Samo napred, otvorite tu temu. Ako ste trenutno sami, to se može promeniti u naredne dve nedelje. Na poslovnom planu je veoma važno da znate šta možete da učinite i da to pokažete i drugima kako biste videli dobre rezultate.

Lav

Romanse koje su na početku bi mogle da procvetaju bez mnogo truda. Oni koji su sami bi trebalo da se povežu sa više ljudi. Možda je vreme za promenu aplikacije za upoznavanje? Ovaj mlad Mesec je takođe povoljan i za poslovne dogovore i kreativnu saradnju. Iskrena komunikacija i smeli potezi su neophodni.

Devica

Ovi planetarni aspekti će pojačati vašu incijativu, Device. Ako ste čekali pravi trenutak da ponovo pokrenete zdrav način života, onda je danas pravi dan za to. Zamislite ciljeve i vremenski okvir da ih postignete, a potom polako uvodite promene. Uz to, spremite se za fitnes izazov – onaj koji traje duže od 21. dana.

Dnevni horoskop za 9. februar: Vaga

Ono što ćete sigurno primetiti jeste da vaš šarm i moć zavođenja raste. Ukoliko ste sami, preuzmite stvari u svoje ruke pomoću aplikacija za upoznavanje ili se pridružite zajednicama koje dele vaše interesovanje. Neka vaša strast zablista i ljudi će vas pratiti. Budite kreativni jer će inspiracija sama dolaziti.

Škorpija

Bez obzira ko vas je zainteresovao iz daljine, dajte prioritet svojim bliskim ljudima. Zatvorite se sa partnerom u topli dom i uživajte u zajedničkim aktivnostima. Ako ste raspoloženi za druženje, pozovite samo nekoliko najbližih prijatelja. Što se tiče poslovne sfere, budite podrška kolegama koji treba da zablistaju.

Strelac

Ako se u prethodnom periodu niste osećali inspirativno, sada bi to moglo da se promeni. Možete izaći iz rutine tako što ćete se pozabaviti uradi sam projektom. Takođe, ovaj mlad Mesec pokreće vaš društveni život, pa se posvetite prijateljima. Međutim, nemojte dozvoliti da se zatrpate i da nemate vremena za sebe.

Jarac

Današnji aspekt planeta vas podstiče da razmislite o novcu i sigurnosti. Počnite da objavljujete sve za čim tragate: saveti za investiranje, novi bend ili mesto za druženje. Spremni ste da napredujete, ali morate to da uradite na strateški način. Dobro razmislite o svakom koraku.

Dnevni horoskop za 9. februar: Vodolija

Vreme je za nove ideje Vodolije. Nemojte potcenjivati snagu energije za novi početak, pogotovo jer je večeras idealno za to. Do 19. avgusta sve ono što zamislite danas bi moglo dostići svoj vrhunac u tom vremenu. U naredne dve nedelje usavršite svoj plan.

Ribe

Nemojte gubite fokus, Ribe. U poslednje vreme ste napredovali brzo, a sada ćete osetiti malo olakšanja. Više volite da razmišljate o idejama i da zaista osećate put do cilja, a u naredne dve nedelje ćete dobiti priliku za to. Dok meditirate, pišete dnevnik ili idete u dugu šetnju, razmislite da li je vreme da nekoga ili nešto pustite.

gradyreese/GettyImagesPlus

NAJČITANIJE SA MARIECLAIRE.RS

Nastavite da čitate

Opširnije