Bik čeka podstrek, Vaga je sklona preteriranju, a emocije u Ribama uzavrele

Dnevni horoskop za 3. novembar: Ovan

Razmislite na koji način treba da preuzmete porodične nesporazume. Osmeh zadovoljstva na licu vašeg partnera čini vas srećnim. Delujte opterećeni raznim obavezama, pa vam nedostaju diplomatski maniri u susretu sa kolegama. Uživajte u opuštanju ili u prirodi

Bik

Potreban vam je dobar emocionalni stimulans ili osoba koja može da razume vaše ideje. Ne možete biti zadovoljni svojim trenutnim položajem. Prezauzeti ste raznim poslovnim ili društvenim obavezama, a neko drugi dobija više privilegija. Svideće vam se dijeta ili vitaminska dijeta

Blizanci

Pod emocionalnim ste pritiskom, morate poštovati nečiju volju ili zahteve. Nečije predstavljanje vas iritira. Otvorena diskusija sa jednim osobom ilustruje Vašu nesigurnost i nemoć u krugu poslovnih saradnika. Izbegavajte konfliktne situacije.

Rak

Ne dobijate emocionalnu podršku. Ne obmanjujte partnera pogrešnom pričom, previše naglašavate dramatične efekte. Ozbiljnije razmislite o upozorenju ili nekom alternativnom rešenju. Važno je razlikovati moralnu i fizičku hrabrost. Morate poboljšati koncentraciju.

Dnevni horoskop za 3. novembar: Lav

Nema potrebe da glumite emocionalnu ravnodušnost ili koristite nove izgovore u društvu voljene osobe. Budi iskren budi iskrena. Ako ne možete da ostvarite sve svoje namere, važno je razmišljati selektivno i napraviti listu prioriteta. Morate poboljšati koncentraciju.

Devica

Nema potrebe da odgovarate na nečije emocionalne provokacije. Ostanite uzdržani, izbegavajte konfliktne odnose. Važno je napraviti listu prioriteta i poslušati nečiji savet. Budite uporni u prevazilaženju ličnih slabosti. Čuvajte se stresnih situacija, opustite se.

Vaga

Prilikom susreta sa voljenom osobom, svako preterivanje donosi suprotan efekat. Nemojte iritirati svog partnera. Strpljivo sačekajte da se negativne strasti smire i prećutkujte svoje mišljenje. Važno je proceniti pravi trenutak za akciju. Usmerite svoje misli u pozitivnom pravu, opustite se.

Škorpija

Saputnik deluje veoma stimulativno i zna kako da preusmeri vaše misli u pozitivnom pravu. Nema razloga za brinutost. Odgovori koje vam neko uputi ne predstavljaju veliki prekršaj. Ako su u pitanju različiti stavovi, potrebno je da usvojite svoje poslovne interese.
Podstaknite dobro raspoloženje i vedar duh u sebi.*)Strelac

Preterujete šta očekujete od voljene osobe. Očigledno je da ona ne želi da te smatra odgovornim. Poslovni rizik predstavlja pogrešan izbor i donosi očigledno opuštanje. Postupite po savesti. Budite oprezniji u saobraćaju.

Dnevni horoskop za 3. novembar: Jarac

Latentna nesigurnost da osetite da potiče od emocionalne slabosti ili nemogućnosti da se odlučno suprotstavite bliskoj osobi. Potrebno je realno proceniti situaciju na poslovnoj sceni. Ponašate se oprezno i ne verujete svemu što vidite ili čujete pri susretu sa kolegama. Izbegavajte situacije u kojima osećate psihički pritisak

Vodolija

Saputnik insistira na međusobnim promenama. Morate imati dovoljno razumevanja, dobre volje i emocionalnog poverenja. Važno je da poštujete osnovni protokol, pa ne činite prekršaje koji možete kompromitovati pred kolegama. Nema razloga da se opterujete lažnim predosećanjima.

Ribe

Ponekad je teško da stavi znak jednakosti između glasa razuma i uzavrelih emocija. Neko vas isprovocira na emotivnu reakciju. Najbolje se osećate kada sve držite pod strogom kontrolom i kada se vaše poslovne cene potvrdi. Uživajte u psihičkoj relaksaciji i opuštanju.

Pheelings media/GettiImagesPlus )

Više detalja