HOROSKOP 28.09.2022 – biće važno sve izvagati i proceniti

od strane | sep 28, 2022 | Horoskop | 0 Komentara

Budite pažljiviji prema starijima u porodici, poslušajte njihovu volju. Pokušajte da provedete više vremena kod kuće. Setite se prošlosti, svoje porodice, pričajte o njoj svojoj deci i unucima. Dobro je vreme za posetu starijima. Pogodna je prilika da se ode do grobova.

Loš znak: susret sa agresivnim domaćim životinjama, posebno ako ih povređuju, nije samo upozorenje na predstojeće neuspehe i katastrofe, već i na tajnu mržnju prema voljenoj osobi

Dobar znak: ako vas voli tuđi pas ili mačka – vaši voljeni ste istinski voljeni i poštovani, ako vam padne ptičje pero – moguća je dobra vest ili susret sa starim prijateljem, pronađite novčiće, posebno sa grb okrenut nagore – uspešno ćete rešavati tekuće probleme.

Ovan (03 21–04 20). U sredu budite više zabrinuti za odnose kod kuće. Slušajte šta govorite svojim najmilijima, kako prihvatate savete i uputstva koja čujete od njih? Ne odobravajte dokumente bez da ih pravilno proverite.

Bik (04 21–05 20). Sreda je povoljna za važne sastanke, pregovore, uspostavljanje poslovnog partnerstva. I pokušajte da uradite nešto važno za drugu polovinu.

Blizanci (05 21-06 21). U sredu se pozabavite nečim što je prethodno propalo ili je odloženo iz drugih razloga. Moći ćete prilično brzo da sredite stvari, samo budite malo fleksibilniji i tolerantniji u komunikaciji i češće proveravajte informacije koje čujete.

Rak (06 22–07 22). U sredu polako i nemojte biti nervozni. Ne preterujte, nađite vremena za odmor i opuštanje. Ipak, dan je uspešan, pa će biti moguće dogovoriti više od jedne važne stvari.

Lav (07 23–08 22). Sreda je dobro vreme za dugo planirane promene u aktivnostima. Samo uzmite vremena i ništa ne žurite – ništa nećete učiniti ili dobiti odmah.

Devica (08 23–09 22). U sredu ćete morati da se fokusirate kako biste postigli svoj cilj – nećete moći sve, pa je preporučljivo da preuzmete samo najvažnije zadatke. Pogodno za rešavanje pitanja vezanih za raspored rada.

Vaga (09 23–10 23). Sreda će biti pogodna za procenu ravnoteže snaga, odvajanje kukolja od zrna. Uzgred, možete saznati nešto što je ranije bilo skriveno od vas – samo ne gubite živce, tražite razumne kompromise.

Škorpija (10 24-11 22). Sreda je sjajna – vreme je za vaše vođstvo, kada sve dođe na svoje mesto. Ne odlažite važnije stvari (poput razjašnjenja vaše veze) za sutra.

Strelac (11 23–12 21). U sredu je važno pokazati više pažnje rođacima, supružnicima i kolegama, poslovnim partnerima – dobićete pozitivan odgovor. Pogodno za rukovanje poverljivim stvarima. Provedite više vremena sami. Pogodne šetnje pored vode.

Jarac (12 22–01 19). U sredu ćete moći da ispravite prethodne greške, kao i štetu koju ste naneli voljenoj osobi – učinite nešto za njega ili za njega, dajte nešto slatko.

Vodolija (01 20–02 18). U sredu avanture moraju biti dobro osmišljene. Iako dan nije pogodan za početak novog posla, uspešan je za vođenje poslova. I pokušajte da više služite svojim roditeljima i bakama i dekama.

Ribe (02 19–03 20). Sreda je uspešna po mnogo čemu, ali možda ćete morati da zastanete – neće biti tako lako. Međutim, to će biti dobra prilika za odugovlačenje, odloženi posao (posebno kod kuće). Ne odlažite važne stvari za sutra.

dnevni horoskop