Horoskop Palmire za četvrtak, 22. septembar.

od strane | sep 21, 2022 | Horoskop | 0 Komentara

Lritas.lt

22.09.2022, 12:01 SAM
Istina, nemojte se preopteretiti – pronađite načine da se opustite: biće važno da se smirite i odmorite. Ne treba se naprezati, raditi nešto na silu. Ljutnja, posebno prekid veze, uopšte neće raditi. To je dan pomirenja, obnavljanja odnosa, kada je korisno komunikovati, obnavljati prekinute veze – uključujući i jedno romantično. Tražite bliske ljude, ojačajte postojeće veze. Oslonite se više na intuiciju – ona će vam pomoći da pravilno procenite situaciju i predvidite budućnost.

Do 17 časova. preporučeno je srediti najvažnije stvari. Kasnije nije dobro vreme za važne sastanke i dogovore.

Danas je dobro izbaciti đubre,spam , i vraćati dugove iz kuće. Treba ga smatrati ritualom koji vam omogućava da pobegnete od loših navika i preuzmete inerciju neuspeha. Snovi od sredine do četvrtka su prilično komplikovani, često varljivi. Važniji će biti samo oni snovi u kojima je nešto jasno rečeno ili prikazano. Dobro je bilo raditi zemlju, videti hleb, kolače – ovo je uspeh na poslu, bogatstvo. Loše da si gol – siromaštvo, videti put, vožnja – prepreke u poslu, vatra, munje – gubici, velike nevolje.

Loš znak: ako pri pranju nestane hladne vode, ako je suđe prljavo, sresti osobu sa praznim kantama, biti povređen do krvarenja.

Dobar znak: noge da se pokvase, da se slučajno poliju hladnom vodom, da se iste ako ti ptica zaluta iznad glave.

Gledajući unapred: u petak je preporučeno nositi belu žuku, zlatnu odeću.

Ovan (03 21–04 20) . U četvrtak vam neće biti teško da razumete i naučite na druge. Do večeri je dobro vreme za važne razgovore i pregovore. Bilo bi jako kada bi se uveče izvinili svoje partnerke zbog prethodnih problema.

Bik (04 21-05 20). U četvrtak će iracionalni svet postati vaš glavni prostor. Idite dublje u tvrđavu – intuicije će biti tačne i jasne. Savršeno ćete razumeti šta vam treba, u kom pravcu treba da se krenete. Uzgred, izbegavajte da delite svoje misli, utiske, osećanja večeri – malo je verovatno da ćete dobiti željenu rezonancu. Budite pustiviji prema voljenim osobama, posebno prema majci.

Blizanci (05 21–06 21). Četvrtak je uspešan dan, posebno ako pokušate da se smirite, češće sećate prošlih uspeha i tražite neiskorištene prilike. Uveče je potrebno više takta u komunikaciji sa suružnikom – nije vreme za razgovore, mere (neće da čuju, a ako čuju – rezultat će biti suprotan od očekivanog). Rak (06 22–07 22). Četvrtak do večeri je izuzetno vreme za vođenje novčanih i imovinskih stvari. Pa veče nije pogodno ni za trošenje, ni za kupovinu vrednih stvari, ni za poklone. Ne preuzimate mnogo posla večeras – nećete ubrzati događaje, a ako ste nervozni, nešto ćete i oštetiti.

Lav (07 23–08 22). Četvrtak je čudan, kontradiktoran. Ako dođe do nesporazuma – znate da je sve u redu, ali ako večeras ide glagol – pogledajte bolje, ima li grešaka, obmana? Zato uzmite vremena i ne žurite. Veče je nepoželjno za ljubavne avanture. Budite oprezniji sa decom.
Devica (08 23–09 22). U četvrtak ne treba pokazivati inicijativu, niti ima smisla striktno planirati dnevni rad – prepustiti se toku događaja. To je dobra prilika da se završi stari posao. Provedite veče kod kuće sa sobom. Izvini se drugoj polovini, čak i ako nemaš ništa za to.
Vaga (09 23–10 23 ). U četvrtak, šta god da se desi, naći ćete optimalan izlaz. Samo nemojte raditi ništa novo, ako ste možda fasciniranim inovacijama. Pa, stari prijatelji će vam ponovo pomoći da rešite svoje poslovne ili porodične probleme. Veče je varljivo – čuvajte se nepoznatih ljudi, nije vreme za nova poznanstva.

Škorpija (10 24) -11 22). Četvrtak je dobro vreme za donošenje odgovorne odluke na poslu, ako ste se za to dugo pripremili, ako ste intuitivna osoba. Uveče je bolje ostati kod kuće. I budite oprezniji od lopova, ulica, lažova, klevetnika.

Strelac (11 23–12 21). Četvrtak je veliki dan kada se raspršuju iluzije, otkrivaju tajne i počinju da shvatate ko je. Do večeri je dobro vreme za različite sastanke i dogovore. Veče nije jako za boravak, kao ni za prijem gostiju.

Jarac (12 22–01 19) ). U četvrtak pokušajte da što bolje radite svoj posao i ne krivite nikoga, ne pritiskajte nikoga, ne podučavajte – ni na poslu ni kod kuće. Izbegavajte prenagljene, ishitrene obaveze.

Voda (01 20–02 18). Četvrtak je uspešan za pregovore, negovanje partnerskih odnosa. Tražite rezerve za proširenje delatnosti, crpite inspiraciju iz prošlosti. Uveče pokušajte da kažete više topline pažnje svom partneru.

Ribe (02 19–03 20) . U četvrtak se ne treba oslanjati na sreću – pripremite se za sve odgovore, razmislite o eventualnim nepovoljnim situacijama. I naučite da slavite male uspehe. Budite pažljiviji prema svom zdravlju.

Horoskop Palmira
Opširnije