U ponedeljak od ranog jutra vredi razmišljati o budućem radu. Inače, danas ćete se bolje osećati šta vam je potrebno – slušajte svoju intuiciju.za upravljanje. Istina je da ne bi bilo dobro da se bavite sa nečim novim i ne bi valjalo ništa menjati. Pogodno je vreme za važne sastanke i dugoročne dogovore. Ovo je dobro vreme za ulaganje novca, kupovinu nekretnina. Usput, odličan je dan za traženje kuće iz snova. Povoljno je vreme za romantično poznavanje, ljubavne sastanke.

Od nedelje do nedelje snovi nisu važni za lično – oni su u srodstvu sa onima oko tebe.

Loš znak: slučajno prolivanje, pokvašenje (vaša tajna može izaći), prolivanje vode (ogovaranje o voljenima), ako opada kosa (gubici, obmane), ako se cipela pokvari (prevara). izdaja prijatelja), ako pukne zub (znak previda).

Dobar znak: slučajno razbiti posudu sa vodom – sticanje nekretnina, neočekivani novac.

Utorak je pogodan za rešavanje važnih stvari; povoljne svetle boje.

Ovan (03 21–04 20). Ponedeljak je pogodan za različite sastanke i dogovore. Moguće je srećno romantično poznavanje.

Bik (04 21–05 20). Kako će dan biti ispunjen radnim raspoloženjem, biće vremena i za lirski obrt. Može se razviti usputna romansa. Takođe je pogodno vreme za zdravstveni pregled. Ponedeljak je vreme velikog uspeha ako treba da osvojite nečije simpatije ili osvojite srce…

Rak (06 22-07 22) . Ponedeljak je vreme porodične sreće. Povoljno je vreme da kupite nešto vredno za dom.

Lav (07 23–08 22) . Ponedeljak je vreme neočekivanih susreta i radosti. Današnje vesti i primenjene ponude će blagotvorno promeniti vašu budućnost.

Devica (08 23–09 22). Ponedeljak je povoljan za rešavanje društvenih i kućnih problema. Dan obećava lepe poklone.

Vaga (09 23–10 23). Ponedeljak je uspešan na mnogo načina – pobrnite se za važne stvari za vas. Odlično je ako nađete više vremena za svog suružnika ili nekoga koga želite da zovete svojim značajnim drugim.

Škorpija ( 10 24-11 22) . Neočekivana pomoć stiže u ponedeljak, dobre vesti… Ovo je vreme uspeha, kada se problemi rešavaju sami od sebe.

Strelac (11 23-12 21). Ponedeljak je dan dobrih promena, kada se sve menja na bolje!

Jarac (12 22–01 19). Ponedeljak je dobar za rešavanje važnih radnih stvari.

Vodolija (01 20–02 18). Ovo je vreme vaše mudrosti, kada se sve brzo i ispravno rešava.

Ribe (02 19– 03 20). Ponedeljak je pogodan za rešavanje kreditnog pitanja.